Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Tek Başıma Olmak İstiyorum*
 İşte böyle..
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 14
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 05/10/2009 :  05:20:07  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Dedim ya şaşkın haldeyim.
Bak bir ay olmuş ben buraya yazmayalı.
Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 12/11/2009 :  21:02:47  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Dün gece bir rüya gördüm. O kadar mutsuzdum ki rüyada aynı mutsuzlukla uyandım doğal olarak.
Fakültedeymişim, ders yapılacak salonu arıyorum.
Öyle zor buluyorum ki. O küçücük DTCF gitmiş yerine adeta yüzyıllar öncesinden kalan bir saray gelmiş.
Öğrenci değilmişim aslında. Bir arkadaşımla karşılaşıyoruz.
Ben diyorum keşke hep öğrenci kalsaydım, böyle çok mutsuzum o günleri çok özlüyorum.
Okul içerisinde biraz daha dolaşırken uyandım.
Gerçekten de hep o günlerde kalsaydım diye düşündüm uyandıktan sonra.
Yegane derdimin dersler olduğu, parasız olmama rağmen çok mutlu olduğum, henüz kimsenin ölmediği o günler.

Doğru düzgün ağlayamadım bile Elvan'ın ölümüne.
Bizim ilk kaybımız.
İnsanın sınıf arkadaşının ölmesi meğer ne kadar koyarmış insana.
Aileden değil, yaşlı hiç değil, senin yaşıtın bir arakadaşın ölmesi meğer ne yaralar açarmış.
Şehir içinde bir trafik kazasında kaybetti hayatını.
Kaza yerinde hemen ölmüş.
Çarpıştığı araçtaki genç sürücü çocuk da.
Ne tuhaf.
Bir varmış bir yokmuş ikisi de.

Yine kendimi uzaktan (aslında yukarıdan) izlediğim günler yaşıyorum son zamanlarda.
Bazen olur bana.
Yukarıdan nereye gidiyorum, ne yapıyorum, ne düşünüyorum izlerim kendimi.
Çok keyifli bir durum değil.
Bakalım ne kadar sürecek.

Yukarı ÇıkAşağı İn

naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 14/11/2009 :  01:09:34  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ne acı değil mi Giselacım.
Ben de sınıf arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.
İlk kaybımız ve çok acı geldi. Ölüm hiç yakışmadı ona.
En güldüren, en pozitif, en sevgili arkadaşımıza.
Ölüm kime yakışır ki ?
Arsızlık yapıp yaşamaya devam ediyoruz. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 04/12/2009 :  18:54:27  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Uzun zamandır tutulmuyorum dedim ve sonunda tutuldum.
Moda olan deyimle; neyi çağırdıysam o geldi.
Şimdi sağıma dönemiyorum, başımı önüme eğemiyorum, yatarken ayrı eziyet ayaktayken ayrı.
Tablet, jel, sıcak su torbasıyla yaşıyorum üç gündür.
Hafifler gibi oluyor sonra ufak bir harekette tekrar tutuluyor.

Ay sinir olmuş durumdayım.

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 24/12/2009 :  19:11:13  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Biten yılı değerlendireyim istiyorum ama neler olup bitti hatırlamıyorum:)
Öyle hızlı geçti yani.
Güzel şeylerin fazla olduğunu düşünerek şükrediyorum.
Umarım önümüzdeki yılın sonunda da aynı şeyleri hissederim.
Herkese şimdiden iyi yıllar dilerim.

Şimdi de gidip evden getirdiğim aşureyi yiyeyim:)
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 11/01/2010 :  20:56:32  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Şu facebook denen meret iyi hoş ama beni bunalıma doğru sürüklemeye başladı.
Eski arkadaşlar birer birer buluyor izimi. Mahalleden, fakülteden, uzun zamandır görüşmediğim kuzenlerden bile haber almaya başladım.
Ama öyle haberler ki bir kez daha dinazor olduğumu hatırlattılar bana:)
Çocukları evlenecek nerdeyse yahu.

Böyle işte.
Feci sinirleniyorum;)

Yukarı ÇıkAşağı İn

naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 18/01/2010 :  01:29:03  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ben facebook hakkında yeni bir takıntı yaptım kendime.
Benden bihaber olan birileri hadi bakalım ne yapıyor bu deyip ekliyor, sonra adım adım izliyor ama günlük hayatımda hiç mi hiç yeri yok.

Bir de adı üstünde eski arkadaşlar, yahu arkadaşlık eskir mi ?

Hal böyle olunca ben de sildim herkesleri.

Görüştüklerimle bir yolunu bulup bacadan sızıp yine görüşüyorum, görüşmediklerim derdine yansın.
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2010 :  16:47:22  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Kullanılmayan herşey eskir Nazcım.

Çeyizlerim bile sandık lekesi oldu ayol;)
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 29/01/2010 :  20:01:36  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bir sinir harbidir gidiyor.
Hemen herkese sinir yaptığım bir hafta oldu.
Uzun zamandır böyle olmamıştı.
Aman boşver kızım bak üç günlük dünya, değmez kendini de başkalarını da üzmeye, demiş idim bir zamanlar.
Ama çabucak unutmuşum:)

Hele dün tavan yaptı asabiyetim.
Telefonda bir insan nasıl dövülür gerçekleştirdim.
Bugün karşılaştık, nasılsınız dedi bana, iyi değilim deyip yürüdüm.
Allahtan üzerine yürümedim adamın:)

Bir salak durum var iş yerimizde.
Herkes saçma sapan hareketler yapmaya, abuk sabuk şeyler konuşmaya başladı.
Şöföre diyorum ki, iki araba çıkacaksınız.
İki mi diye soruyor hemen.
Yahu ne dedim az önce.
Az bile değil 1 saniye önce dedim ya.

Bakalım ne kadar sürecek dedik Altuğla konuşurken.
Ha ona da yaptığım çıkıştan sonraydı tabii. Surat astı bana bir müddet.

İşte böyle..

Kötüyüm valla.
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 15/02/2010 :  19:01:16  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Kendi kendime yaptığım telkinlerden sonra normale döndüm.
Zor oldu ama başardım:)

Ben bu konsere gitmek istiyorum, sen de gelirsen daha da güzel olacak dedi.
Bir yandan da senin tarzın değil, zorlamak istemiyorum diyor.
Tarzımı bırakın yüksek sese hassasiyetim olduğunu biliyor.
Velhasıl ısrar edemiyor, kendi gitmek istiyor ama beni yalnız bırakacak diye içine sinmiyor falan filan.

Tamam dedim sen bi gel, bilet almaya gitmeden önce yine konuşuruz. Ya ben de gelirim canımı dişime katıp, ya da seni evde beklerim.

Sabah kalktığımda kararımı vermiştim bile.
Onunla buluşmaya gitmeden önce kitabevine gidip bir tane bilet aldım.
Ay bu hediye olacak neyin içine koysam, şu süslü kağıt çanta mı iyi olur, ya da renkli zarf mı diye söylenip suratsız görevliyi heyecanıma ortak etmek istedim ama o hiç oralı olmadı.
Sonunda kırmızı bir zarf buldum ama onu tek başına alamazsınız kartını da almanız gerekiyor dedi suratsız hatun.
Sinir oldum tabii, zaten içerisi hamam gibi, terliyorum bir yandan, acele ediyorum dışarda fazla bekletmiyim diye.
Neyse sonunda günün anlam ve önemine binaen kalpli bir kart buldum, konser biletini içine koyup yukarı çıktım.
Kasadaki yetkiliye aşağıdakilerin (bir anda iki tane suratsız oldular) halini anlatıp, sanırım sıcaktan o hale geldiler, yayılmışlar, suratları bile yerlere düşmüş dedim.
Gülümsedi, haklısınız çok şikayet var dedi.
Sonra da benim zarfımın üzerine minik bir kurdele yapıştırıp gönlümü aldı.

Ve buluştuk nihayet.
Orası mı burası mı derken Çilli'de yemek yiyelim dedik.
Ne yapacaz konser işini dedi oturur oturmaz.
Dur dedim, yemek yiyelim aklımız başımıza gelsin.
Yemekten sonra bana bir paket uzattı.
Daha erken ama bu senin hediyen dedi.
Ay niye zahmet ettin kem küm dedikten sonra, kendi hediyemi açmadan bu da senin deyip zarfı sundum.
Birini mutlu etmek ne güzel bir şey:)
Çok ama çok mutlu oldu.
Şimdi gönül rahatlığıyla konsere gidebilirim dedi.

O konserine gitti, ben onu bekledim.
Beklerken de çayın yanında neler yediğimi söylemiyim;)

Böyle işte.
Güzel bir haftasonuydu.

Unutmadan not:

Vinnie Moore konseriydi. Şimdi cd'sini dinliyorum. İyiymiş gerçekten;)
Gitmediğim için pişman değilim hemen belirtiyim:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 02/03/2010 :  19:56:20  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Konser deyince uzun bir süredir konser, tiyatro hak getire, gitmemişim. Ne ayıp bana dimi ? Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 04/03/2010 :  21:29:54  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Valla naz'cım ben de uzun zamandır sosyal faaliyetlerde bulunmuyorum.
Hele konsere gitmeyeli çok uzun zaman oldu.
Aklıma getirdin, gidip biletix'e bi bakiim neler var Ankara'da:)
Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 05/03/2010 :  02:13:17  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Buraya da yaz Giselacım olmaz mı ?
Bakarsın yolumuzu düşürürüz bahaneyle Ankara'lara. Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 05/03/2010 :  02:14:21  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ankara-lar- kısmı Eskişehiri de kapsıyor. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 05/03/2010 :  05:47:10  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Yazarım tabii:)

Bu arada Eskişehir Ankara'da çok moda.
İnsanlar toplanıp günübirlik, veya bir gece kalacak şekilde Eskişehir'e gidiyorlar.
Kiminle konuşsam bir Eskişehir muhabbeti başlıyor.
Biz de kitap klübü olarak Nisan veya Mayıs'ta gitmeyi planlıyoruz.
Nerdeyse 15 yıl oldu ben gitmeyeli.
Güzel olacak diye düşünüyorum:)
Yukarı ÇıkAşağı İn

delikız
Kaplumbağa

745 Mesaj
Gönderildi - 05/03/2010 :  06:03:19  delikız adlı üyenin bilgilerini göster  delikız adlı üyeye email gönder  delikız adlı üyeye özel mesaj gönder  delikız adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Eskişehir'de ne var ki? Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 09/03/2010 :  04:35:30  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
En yaşanılası şehir deniliyor Eskişehir için.
Özellikle son yıllarda şehirde yapılan düzenlemelerden sonra.
Ben söyleyenlerin ve gelen maillerin yalancısıyım:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 09/03/2010 :  19:07:06  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Dün yazmayı unuttum, Eskişehir konusunda bize en iyi bilgiyi ra verecektir.
Buralara uğrarsa tabii:)
Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 10/03/2010 :  03:23:38  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Eskişehir'e ben de neredeyse 20 yıl sonra yeniden gittim geçen yaz. Bence de çok güzel olmuş. Gidecek mekan çok, şehir güzel ve yaşıyor. Kıpır kıpır. Bir de değişik ve güzel yemekler yedim doğrusu.

Evet Ra senin izlenimlerini de bekliyoruz.

Yazan - naz - 10/03/2010 03:24:47 Yukarı ÇıkAşağı İn

ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 12/03/2010 :  05:58:53  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Her şehir içinde yaşanılanlarla, anıları ile güzel ya da değil. Bu anlamda şehirler hep başkadır başkaları için. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 12/03/2010 :  19:45:31  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
`Yorum yok` diyosun yani:)
Yukarı ÇıkAşağı İn
delikız
Kaplumbağa

745 Mesaj
Gönderildi - 12/03/2010 :  23:41:26  delikız adlı üyenin bilgilerini göster  delikız adlı üyeye email gönder  delikız adlı üyeye özel mesaj gönder  delikız adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
:)))) Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2010 :  02:08:04  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:

Her şehir içinde yaşanılanlarla, anıları ile güzel ya da değil. Bu anlamda şehirler hep başkadır başkaları için.

Benim için her şehrin bir başka anlamı vardır, ama mutlaka bir anlamı vardır.

Anlamsızlarına bir kez gitmişimdir ya da hiç. Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 07/04/2010 :  19:20:37  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Otobüs durakları insanlar için yapılmış sanıyordum.
Ve fakat üç beş günde bir arabalar dalıyor duraklara ve insanlar ölüyor, yaralanıyor.
Korkuyorum artık durakta beklerken.

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 25/04/2010 :  04:57:25  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ve Eskişehir'e gittik, gördük, beğendik.
Anlatırım bilahare.
Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 25/04/2010 :  05:44:25  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Süpermiş.
Neydi şu içi kıymalı pirinçli börek ?
Ondan yediniz mi ? Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 22/05/2010 :  06:40:44  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Vazgeçmek istiyorum...
Yukarı ÇıkAşağı İn
snake
mr.snakeskin

Brazil
1117 Mesaj
Gönderildi - 12/06/2010 :  08:00:46  snake adlı üyenin bilgilerini göster  snake adlı üyeye email gönder  snake adlı üyeye özel mesaj gönder  snake adlı üyenin web sitesini ziyaret et  snake adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sen de vazgeçersen kimse şiir yazamaz...

pirinç yok çiğ börekte...

Yukarı ÇıkAşağı İn

naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 12/06/2010 :  09:19:09  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Çiğ börek değildi ki o,
köbele idi sanırım. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 14/06/2010 :  01:54:19  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Günler su gibi akıp geçiyor, ben seyrediyorum.
Seyretmekle kalmıyorum aslında, akıntıya kaptırdım kendimi, sürükleniyorum.

Uzun yıllar sonra adresimiz değişecek.
Korkuyorum, ev, mahalle, telefon numarası değiştirmekten.
Ama anne hanım istedi, biz de razı olduk.
Kendisi de ürküyor ama o istediği için sesi çıkmıyor.

Neyse..çok işimiz var çoookkkkk.

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 06/07/2010 :  19:11:54  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Yirmialtı (rakamla 26) yıl sonra adresim değişti.
Çok olmuş di mi:)

Boya, badana, tesisat, ustalar, servisler derken evimize taşındık.
Ruhen ve bedenen çok yorulduk.
Doğal olarak hastalandım:)
Şimdilerde iyileşmeye ve evime/odama alışmaya çalışıyorum.

Sizi unutmadım;)
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 16/07/2010 :  07:28:09  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Yerleştik, misafir bile kabul etmeye başladık.

Günler, geceler, haftalar sular seller gibi akıp gidiyor. Ömrümüz geçiyor farkında değiliz sanırım.

Sağlık olsun diyelim.
Yukarı ÇıkAşağı İn

naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 27/07/2010 :  18:44:43  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:

Yerleştik, misafir bile kabul etmeye başladık.

Dolma mı yiyecektik sarma mı geçmiş gün....
Hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi ama canım ?

Yazan - naz - 29/07/2010 03:42:27 Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 28/07/2010 :  20:12:20  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Tam da bugün gelen misafirler dolma yiyecek:)

Hani ne derler Naz'cım, başımla beraber:)
Yukarı ÇıkAşağı İn

naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 29/07/2010 :  03:41:57  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Önce sen Mersin'e geleceksin. Sözün vardı.
Ben her daim her yere gitmekteyim, biliyorsun.
Teşekkürler Gisela'cım. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 09/08/2010 :  00:49:29  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Hayat tüm garipliğiyle devam ediyor.
Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 20/08/2010 :  16:06:04  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Hayat mı garip ben mi ?
Garip olmayan hayatlar var mıdır ?
İçimden geçenleri yüksek sesle söyleyebilsem... Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 20/08/2010 :  20:35:35  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Çatlamamak için söyle naz'cığım:) Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 09/09/2010 :  04:23:46  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ömrünüz bayram olsun. Yukarı ÇıkAşağı İn
Konu 14 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000