Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 Serseri Kahvehanesi [5]
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 26
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
perima
Kaplumbağa

818 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2006 :  17:44:39  perima adlı üyenin bilgilerini göster  perima adlı üyeye email gönder  perima adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kimse var mi? beni duyar mi?
kimse var mi? hep duvar mi?

(E.G'den asirilmistir)
Yukarı ÇıkAşağı İn

perima
Kaplumbağa

818 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2006 :  17:46:17  perima adlı üyenin bilgilerini göster  perima adlı üyeye email gönder  perima adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sabahin köründe
(kör ebendir! diyor bana)
serserilik yapip, lakir ve lukur
votka-martini icmek istiyorum

mümkünse
Yukarı ÇıkAşağı İn

perima
Kaplumbağa

818 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2006 :  17:47:48  perima adlı üyenin bilgilerini göster  perima adlı üyeye email gönder  perima adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sonra da hasir ve husur
duvari delmek istiyorum
(ucuncu zevk, malumunuz)
anladiniz, anladiniz! Yukarı ÇıkAşağı İn
perima
Kaplumbağa

818 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2006 :  17:51:04  perima adlı üyenin bilgilerini göster  perima adlı üyeye email gönder  perima adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu pekistirmeler ne komik :)
masmavi
pespembe
gupguzel
hasir husur
fikir fikir
pek pekisiyorlar :) Yukarı ÇıkAşağı İn
perima
Kaplumbağa

818 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2006 :  17:56:52  perima adlı üyenin bilgilerini göster  perima adlı üyeye email gönder  perima adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bir de
pervasiz ve pervaz'a guluyorum cok
ne kadar cok benzesiyorlar
pervasizi yillarca pervazi olmayan kapi sanardim
saskin ben!
Yukarı ÇıkAşağı İn
perima
Kaplumbağa

818 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2006 :  17:59:57  perima adlı üyenin bilgilerini göster  perima adlı üyeye email gönder  perima adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bügün ögrendim
kimi tarihcilere göre
ilk saat üretiminin kökeninde dantel isi varmis
(gercek bu)
annemin vakit gecsin diye dantel yapiyorum demesinden anlamaliydim
Yukarı ÇıkAşağı İn
Simurg
Kaplumbağa

Chile
2340 Mesaj
Gönderildi - 27/06/2006 :  14:47:28  Simurg adlı üyenin bilgilerini göster  Simurg adlı üyeye email gönder  Simurg adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
İyi sabahlar, hayırlı haftalar olsun herkese.

Az önce aldığım bir kararla "tek başıma olmak istiyorum" bölümüne topik açıyorum.
Burada da kendime ait bir odam olsun istedim.
Buyrun beklerim. Önceden haberim olursa hazırlık neyin yaparım:)
Ancak adı ne olsun bilemedim.
Düşünmekteyim:)

CEVAP : KEK-O Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 27/06/2006 :  21:55:00  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

-Kedi Eti Yedi :))) Yukarı ÇıkAşağı İn

Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 27/06/2006 :  22:05:54  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Çöz-düğüm Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 28/06/2006 :  10:41:39  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Çok sağolun arkadaşlar:)
Kendime bir topik açtım, günlük veya anı defteri gibi bir şey oldu.
Aklıma geldikçe yazıyorum bişiler:)

Günlük hayatta da anlatırım anlatırım sonra da işte böyle derim. Ne gerek varsa:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 06/07/2006 :  20:12:12  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

Yazıyı Gisela yazacak. Güzel bir akşamüstüsüydü :) Yukarı ÇıkAşağı İn

pesmelba
Kaplumbağa

Türkiye
4824 Mesaj
Gönderildi - 06/07/2006 :  21:10:37  pesmelba adlı üyenin bilgilerini göster  pesmelba adlı üyeye email gönder  pesmelba adlı üyeye özel mesaj gönder  pesmelba adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Aaaaaaa!
Darki büyümüşsün ayol :)
biraz da kilo mu almışsın ne?
Yakışmış :))))

Not: Özel mesajlarına bir bakıver ;-) Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 11/07/2006 :  18:36:28  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:

Aaaaaaa!
Darki büyümüşsün ayol :)
biraz da kilo mu almışsın ne?
Yakışmış :))))

Not: Özel mesajlarına bir bakıver ;-)

Küçüküm ben hala :P
Kilo da almadım 58 Kg sabit :)
Baktım bilem ;)
Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 11/07/2006 :  18:42:04  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Fotoğrafa yorum
Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 12/07/2006 :  13:10:36  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Yazmıştım valla.
Ama hem benim hem forumun bağlantı sorunları oldu o günlerde dolayısıyla fotomuz zaman aşımına uğradı.:)

Demiştim ki; Darki kilo almamış ancak iyi görünüyordu:)
Ayrıca kendileri Ankara'yı mesken tutumuş. İş güç, eğitim dedi ama artık bilemiyecez;)
O gün lula'yı yd sosyetesine tanıtmıştık. İlk izlenim iyi olduğundan üç gün sonra tekrar görüştük.
Kriterlere uyum sağladı anlayacağınız:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 12/07/2006 :  13:16:07  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ha bu arada görüyorsunuz di mi yd toplantılarında bile çalışıyorum ben.
Memleketi ben kurtaracam, ama hangisini bilemiyorum:)
Yukarı ÇıkAşağı İn
lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 12/07/2006 :  15:32:23  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

alıntı:
O gün lula'yı yd sosyetesine tanıtmıştık. İlk izlenim iyi olduğundan üç gün sonra tekrar görüştük.
Kriterlere uyum sağladı anlayacağınız:)

ha ha ha
çok tatlısın gisela ya

yd' ye uyum kriterleri mi var da benim haberim yokmuş
ilginç valla

asıl sosyete benim
şekerim
jet sosyete hemi de... Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 12/07/2006 :  18:27:50  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Peki peki inandım.
Size birer kapuçi ikram edeyim :)

Yukarı ÇıkAşağı İn

lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 13/07/2006 :  02:07:00  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ayyy
anca vakit buldum da geldim
meraba herkese
şimdi
aklıma takılan aptal saptalda başıma geleni anlattım ya
(ha bu arada tabur komutanı olma yolunda ilerliyom 60 küsür oldu neyse...)bi arkadaşım!!
yardımcı oldu bana
spaybot mu indirmedik
ohoo
1 saat tlf.da o arkadaşım allah razı olsun yardım etti bana
botlar varmış felan
217 adetmiş hemide
başım dertteymiş sizin anlıyacanız
neysee..
arkadaşım dediki
kamera aldım
pc ye
heyo çalışıyo felan dedi
denemek için açtı. çalıştığı mekan ı gösterdi vaalaa
gayet şık bir memur odasıydı.
sonracıma
şekerim

konuşuyoz biz o sırada
pc de işimizi hallediyoz felan
bi ara baktım benim o arkadaşım
biriyle konuşuyo
hehe dedim
kiminle konuşuyon bakim dedim
arkadaşımla dedi bana
iyi dedim
5 dak.ka sonra gelen cevap"
-e benim şarjım bitmiş
ben kendi kendime konuşuyomuşum ya..."
oldu
ve ben orda
sandalyeden düşeyazdım
resmen
adamın birinin tlf.la konuştuğunu görüyon,
ve o adam boşluğa konuşuyo iyi mi
o mu derdine yansın ben mi bilemedim..
o arkadaş kim ayrııııııııııı
söylesem mi
acep
D...Y
yeter mi
hehe:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 14/07/2006 :  00:13:57  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Allah Allah kim acaba :PPPPPPP Yukarı ÇıkAşağı İn
Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  02:27:10  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
hu huuu kimse gok mu
perime kız sen nerlerdesin
özledim seni gel dalaşak:)
kilitliler açıldı mı
ya ben ağzımla içim dimi
ama ağzımla içiyom be ablalarım abilerim:P
lula gızzzzzz sen nirlersin bah ada kardeş bi güzel tecahül-i arif yapmış keh keh keh:=)
Pişkinsin lem Ada
neden cem kesin roman kahramanıdır bu uyusun Cem:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  02:29:01  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sevgilimi ösledim

Yukarı ÇıkAşağı İn

lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:32:38  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yettim
nihan
anca geldim
malum şekerim
tek ayak üzerinde durdum ya uzun süre...
egzersiz yaptım

çamaşır yıkadım
çiçeklere su verdim
dostlarla konuştum
iş aradım
yettim
naber
hadi çin çin
Yukarı ÇıkAşağı İn

Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:38:56  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Koş gız goşş!
Ben bugün çok güzeldim
Sonra herşeyt sıktı beni biliyon mu
Sonra dedim ki öpmek istediğim bir sevgilim var
Şanslı kaltağım dedim!
sen ayak üstündedurangiller soyundan mısın Lula
aslında ayıp herkeşe
derdim de
hiçkimseden nefret edesim yok ki benim bu gece!
Anlat kız neler yaşadın
Kızgın mısın
Üzgün
Ya da umursamaz
Sallamaz( bu lafı çok kullanıyormuşum alla alla ilk kez söylenince farkettim, omuzlarımın güzel olduğunu da öyle farketmiştim biliyon mu)
Ve tüm kadınları yücelten de, yeren de yine hemcinsleri olduğunu anladığımda
13'deydim
Mumcu ölmüştü
Ben kursa gidiyordum
Ete bastım
Sen o şiiri de bilmezsin
Boşver bilme şiirlerimi yalayacağını sana tuhaf tipler de var bu topikte:P
Agnostikmiş
aferim bir kelime bir insan dimektir:)
Yukarı ÇıkAşağı İn
Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:43:38  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
keplerrrrrrrrrrrrrrrr
sen bak sohbet etmek istiyordun!
gel berimize
aman şindi gelmez bu nazlanır
:P Yukarı ÇıkAşağı İn
kepler
Kaplum

Türkiye
84 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:45:14  kepler adlı üyenin bilgilerini göster  kepler adlı üyeye email gönder  kepler adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
boş boş yazıları okuyordum.bir insan eli uzanınca iki elimle koşmak atacıklarımdan öğüttür bana. Yukarı ÇıkAşağı İn
lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:49:04  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
valla şekerim ben bi gillerden değilim
aslına bakarsan
neyse

nerde kalmıştık şekerim
Yukarı ÇıkAşağı İn

Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:50:50  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Lula
Kız bu kepler eski biri deeldir di mi
Çok sevdim ben ya
Aramıza katsak mı:)
Söyle Kepler sen çıtırsın, kendi topikinde yazmışsın
Nasıl buldun YDyi kim söyledi
neden geldin
sevgilin güzel mi:( Yukarı ÇıkAşağı İn
kepler
Kaplum

Türkiye
84 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:52:54  kepler adlı üyenin bilgilerini göster  kepler adlı üyeye email gönder  kepler adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
y.d. yi arasıra görüştüğüm sıradan bir arkadaşımdan duydum.duymaz olaydım.3-4 gündür buralardayım.topikimmi ne bile var. Yukarı ÇıkAşağı İn
Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:53:55  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
neyse

:(
şindi ben patavatsız mı oluyom
bak ben topik açmayı sevmem
ırta zırta açanlara kılım da
yani arama şesinden arat benzer bişi çıkıyo zaten
aratam mı şindi "patavatsız" deyu:( Yukarı ÇıkAşağı İn
Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:54:53  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kepler
gözünün yağını yiyim(nejat uygur şesi)
-mi leri ayırrrrrrr!!!! Yukarı ÇıkAşağı İn
lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:56:16  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ay şekerim
kepler
mepler bana askerliği çağrıştırdı
valla bir an..
katalım ama aramıza iyi olur valla
"zeki gördüm" ben bugün onu
sıkıldım ben "d...'dan zatii..
başka isimler
başka yüzler
aaa
öyle bi şarkı mı vardı ne?
Yukarı ÇıkAşağı İn
kepler
Kaplum

Türkiye
84 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  04:56:43  kepler adlı üyenin bilgilerini göster  kepler adlı üyeye email gönder  kepler adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
acemi y.d.yim ben.daha ögrenecekler im var:))oldumu mi ayırdım di mi:))) Yukarı ÇıkAşağı İn
Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:00:09  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
duymaz olaydım

niye?
(bi de bölesi var, laf olsun diye eklediğin deyimlere bile ciddiyetle soru sorarlar Kepler:))
Du sana bi link verem.
Behle bi Yukarı ÇıkAşağı İn

kepler
Kaplum

Türkiye
84 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:01:46  kepler adlı üyenin bilgilerini göster  kepler adlı üyeye email gönder  kepler adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
lula aman askerlik deme bana.şimdi sen askerlik çağrıştırıyor dedin ya.kepler adı bana gıcık gelmeye başladı. Yukarı ÇıkAşağı İn
lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:06:14  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
askerlik mi yapmadın
askere mi gitmedin
deniştir adını canım
burda bunlardan çooookkkkkkk... var
Yukarı ÇıkAşağı İn
Nihan
Kaplumbağa

Türkiye
776 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:08:26  Nihan adlı üyenin bilgilerini göster  Nihan adlı üyeye email gönder  Nihan adlı üyeye özel mesaj gönder  Nihan adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
http://www.wdyd.com/topic.asp?TOPIC_ID=3676
buldum linki
hı? asker mi?
kim
memurus kıs o
devlet-ü ahalimin memurusu:)
yarın Mavi arkamdan toplarsa bu osmanlıca-farsça-nihanca kelimeleri tepik atecem:P Yukarı ÇıkAşağı İn
kepler
Kaplum

Türkiye
84 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:11:20  kepler adlı üyenin bilgilerini göster  kepler adlı üyeye email gönder  kepler adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
askerlik yaptım.vatana millete borcumu kuruşu kuruşuna ödedim.
adımı değiştirme işini düşüneyim.hobit yada galileo olurum sanırım.
lula bu isimler kötü şeyler hatırlatıyorsa sana söyle vazgeçeyim:) Yukarı ÇıkAşağı İn
kepler
Kaplum

Türkiye
84 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:14:36  kepler adlı üyenin bilgilerini göster  kepler adlı üyeye email gönder  kepler adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
teşekkürler nihan.bu arada tatildeyim ben.devletimin müfredat ceketini ağustosun 20 sine kadar çıkardım. Yukarı ÇıkAşağı İn
lula
Kaplumb

236 Mesaj
Gönderildi - 15/07/2006 :  05:18:13  lula adlı üyenin bilgilerini göster  lula adlı üyeye email gönder  lula adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sevmedim ikisini de
ne o hobit felen
kaç yaşındasın sen 15 felan mı:)

yeni memur mu oldun yoksam

daha sen olsun
nickin bence
bi de bi tek sen ol ama...

Yukarı ÇıkAşağı İn

Konu 26 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26