Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 Serseri Kahvehanesi [5]
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 26
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 18/06/2005 :  10:49:50  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
reklam mı? hımmmm:))

Abant resort ve buyuk abant otelleri, göl ile bırlıkte sezonu acmıslar:)her nekadar dört mesim acık olsada,sezonun en ıyı tarıhlerı yaz ve bahar ayları:)
daha fazla bılgı için Abant otelleri yazın arayın:))))) Yukarı ÇıkAşağı İn

sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 18/06/2005 :  13:03:36  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
hazır çaylarımız da gelmişken, topiğin adının değiştirilmeisini öneriyorum...

reklam severler olsun...! Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 19/06/2005 :  02:38:05  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Yok yee daha başka.
Huu kahveciler kahve elden gidiyor :P
Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 19/06/2005 :  12:33:39  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
vallaha yaw..bu teklifi değerlendirelim...özelleştirelim şu kahveyi bakın beni dinleyin..piyasada bu işi profesyonelce yapan insanlara bırakalım:) hem kahve kendi bütçesini kurmuş olur:) Yukarı ÇıkAşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 19/06/2005 :  18:25:16  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
''Reklam severler'' olmaz:)
Cunkı boyle bır dernek yok:))Dernegı olmayan olusumların içine sokmayın kahvehaneyi:))
bencede yetişin kahvehanecıler. Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 19/06/2005 :  18:28:51  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
o zaman bu derneği burda kuralım:) yeni oluşumcu olalım..bana şimdi 2 kişi daha lazım troyka olabilmek için! var mı gönüllü dervişler:) Yukarı ÇıkAşağı İn
spooky_spook
Kaplum

Türkiye
147 Mesaj
Gönderildi - 20/06/2005 :  18:27:37  spooky_spook adlı üyenin bilgilerini göster  spooky_spook adlı üyeye email gönder  spooky_spook adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
reklam severler, kötü yaaaa.. gerçekten, daha iyi bi dernek olsak, daha iyi oluşabiliriz böylelikle :))) Yukarı ÇıkAşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  05:44:41  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Siz kurun vallaha,benı katmayın.Ben zaten dernek baskanıyım)))))
Bu arada, acaba ülkemızde kaç tür dernek var?:)hiç mrk eden oldu mu?
:)) Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  10:02:02  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
aslında reklamseverler demekbirascık ta reklamkoliklik havası veriyo! (reklamkoliklik tuhaf bi kelim:)) ad konusunu görüşebiliriz tabii ama kuralım yaw..dernek bu sen kurmazsan ben kurmazsam biz kurmazsak kim kurack bu dernekleri...!

pegy,

sen de bozgunculuk yapma...seni dernek başkanı yapacaz:)deneyimlerinden faydalanacaz..! bu arada TC deki dernek sayısını öğrenemeyiz ki..hergün yeni bi tane kuruluyo...! Yukarı ÇıkAşağı İn

bekir
Kap

Türkiye
11 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  10:13:32  bekir adlı üyenin bilgilerini göster  bekir adlı üyeye email gönder  bekir adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
Yok yee daha başka.
Huu kahveciler kahve elden gidiyor :P

Kahveci kalmadı ama ben nöbetteyim :) Yukarı ÇıkAşağı İn

sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  10:27:02  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yaw arkadaşlar kaave böle giderleri karşılayamıyo yaw:) aha sinek avlıyo işte... Yukarı ÇıkAşağı İn
bekir
Kap

Türkiye
11 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  10:29:07  bekir adlı üyenin bilgilerini göster  bekir adlı üyeye email gönder  bekir adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

Ne alırdınıs..sütümüs var, sonracıma size fağre de yakalayabilirim.. Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  10:43:45  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yaw bu fareler küçük oluyo dişimin kovuğuna yetmiyo..sütte beni bozar yaw:) daha başka ne çeşitlerimiz var?

Yazan - zombi - 21/06/2005 10:52:16 Yukarı ÇıkAşağı İn

bekir
Kap

Türkiye
11 Mesaj
Gönderildi - 21/06/2005 :  11:13:47  bekir adlı üyenin bilgilerini göster  bekir adlı üyeye email gönder  bekir adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

Acele etmeyin, ben sizin için yemek hazırlıklarına başladım...
Oturunus, ve rahatınıza bakınız lütfen..

Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 22/06/2005 :  01:26:02  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bekir kim yahu? Yukarı ÇıkAşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 22/06/2005 :  05:24:47  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
:)))))
sahi ya? Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 24/06/2005 :  15:33:10  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
tanımıyomuydunuz? ben de siz biliyosunus sanmıştım..kahvenin yeni veliahtı değil mi?? Yukarı ÇıkAşağı İn
bekir
Kap

Türkiye
11 Mesaj
Gönderildi - 24/06/2005 :  16:01:10  bekir adlı üyenin bilgilerini göster  bekir adlı üyeye email gönder  bekir adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Beni nassı bilmezsiniz..
Hem hem çok güzelim, hem de çok özel...

Kuyruğumu sallar gezerim,
veliaht değil, Kralım Yukarı ÇıkAşağı İn

spooky_spook
Kaplum

Türkiye
147 Mesaj
Gönderildi - 25/06/2005 :  14:48:51  spooky_spook adlı üyenin bilgilerini göster  spooky_spook adlı üyeye email gönder  spooky_spook adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
tamam be zombi, seni mi kırcaz, kuralım be.. ama isim reklam severler veya reklamkolikler falan olmasın.. pegy de başkan olsun :) Yukarı ÇıkAşağı İn
DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2005 :  14:23:37  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Sessiz bir pazar günü...
Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 26/06/2005 :  21:04:26  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yahu vallaha bu bekir kim yaa:) bekir.com a baktım öle bi adres yok zaten..mail adresi de fasa fiso demek..!

spooky

kuralşım demekle olmas..yani olur da olmas...çünkü benim bu projem eksik ve yetersiz bunların giderilmesi için yeni fikirler lasım di mi:) hadi bakalım çalıştır o yorgun zihnini:) Yukarı ÇıkAşağı İn

aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 29/06/2005 :  12:41:03  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
KAHVECININ BIRI GUNUN BIRINDE KAHVEYE ZAM YAPMAYA KARAR VERMIS AMA
BUNU MUSTERILERINE NASIL SOYLEYECEGINI BIR TURLU KARAR VEREMIYORMUS GUNUN BIRINDE AKLINA SOYLE BIR SEY GELMIS
DUVARA SOYLE BIR YAZI YAZMIŞ

"KAHVE YEMENDEN GELIR YOLU IRAK
30 LIRA YETMIYORR 50 LIRA BIRAK"

BUNU OKUYAN MUSTERININ BIRI HEMEN KALEMI ELINE ALIP YAZININ ALTINA SUNLARI YAZMIS

"KAHVE YEMENDEN GELIR YOLU SAPA
30 LIRA YETMIYORSA KAHVEYI KAPA"
Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 30/06/2005 :  01:38:08  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Mesaj vermiosun değil mi aybala! :) Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 30/06/2005 :  09:04:52  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

Yok canım, ne mesajı
Sezon açılışına hazırlanıyorum..:)

Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 30/06/2005 :  09:53:56  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
valla bence de burda bi mesaj kaygısı var ama..! Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 30/06/2005 :  10:25:42  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Orada ki tek mesaj;

Çaylar artık 50 Lira :) Yukarı ÇıkAşağı İn

sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 30/06/2005 :  10:30:48  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yok kardeşim ben vermem 50 lira...bu ne ya! petrol fiyatları gibi oldu bu çayda..zaten zift gibi!!! Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 01/07/2005 :  14:45:54  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Zombi dondurma ısmarlasana :( Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 01/07/2005 :  17:15:35  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
olur...ne istersinis....magnum? cornetto? kahramanmaraş??? Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 01/07/2005 :  17:26:22  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
dondurma dedim ya.. Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 01/07/2005 :  17:33:35  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
hmmm..neli ossun? Yukarı ÇıkAşağı İn
sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 01/07/2005 :  17:42:38  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap

veya

Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 02/07/2005 :  01:59:55  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Himmm nefiss gözüküyorlar.
Acaba bu yaz dondurma yiyerek zehirlen çok mu?
Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 02/07/2005 :  08:33:56  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
dondurma zeyirlemez dondurur
bu yüzden dondurma! denir ona
yoksa zehirleme! denirdi..

sürünün sefil fareler
daha kötülerini de hazırladım sizin için :)
Yukarı ÇıkAşağı İn

sarı çizmeli mehmet ağa
Kaplumbağa

Djibouti
3420 Mesaj
Gönderildi - 02/07/2005 :  12:07:32  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin bilgilerini göster  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye email gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyeye özel mesaj gönder  sarı çizmeli mehmet ağa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
valla öldürsen daha iyiydi aybala...bööğğğkk:)) Yukarı ÇıkAşağı İn
DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 03/07/2005 :  03:27:35  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Oturup düşündüm (yalan, ben genellikle sağa-sola gezip dururum düşünürken) ve niye burası artık bu kadar sessiz bir türlü bulamadım.

Millet nereye kaçtı. Yani önceden kimler kimler gelirdi buraya (Kim gelirdi say deseler bilmiyorum kaç isim sayarım) ama şimdi 3-5 kişi geliyor.

Aslında kimseyi suçlamaıyorum çünkü ben de kahveneye gelince eski zevki alamıyorum.

Bazen diyorum ki acaba bu size şunu yapayım, size bunu yapayım, bundan almazmıydınız muhabbeti mi bitirdi kahvehanenin ömrünü.

Yanlış anlaşılmasın burada kimseyi suçluyor değilim, suçlasam başta kendimi suçlamış olurum ki amacım bir suçlu bulmak değil. Askeriye de ki gibi bir arıza olduğunda ille de bir suçlu aranıp partiyi ona yıkmak hiç değil.

İlk 3 kahvehane iyiydi ama şöyle bir gözden geçirince 3. kahvehanede azalmaya başlayan müşteri sayısı (mesaj birim zamanda yazılan mesaj sayısında artış vardı) 4. kahvehanede iyice azaldı.

Yazan - DarkYES - 03/07/2005 03:30:26 Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 03/07/2005 :  03:34:03  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bunun yanında 4. kahvehanede yazanlar birbirleriyle öyle içli dışlı oldular ki (yok aslında kimse kimsenini ciğerini bilmiyordu) "IRC" ortamındaki gibi bir yazışma biçimi aldı başını gitti.

Sonuçta konu çok çabucak tüketildi ve bitti.

Bir de o konu sonunda küçük çaplı bir gerginlik yaşandı :)

Gel gelelim bu gün işler iyice sarpa sarmış durumda.
Yani yaşadığım şu sıkıcı günlerde (Hava sıcaklığının artması insanı iyice sıkıyor) daha önceden olduğu üzre kendimi attığım bu havuzun artık dibinde dahi su kalmamış.
Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 03/07/2005 :  03:38:06  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bunun yanında ilginçtir ki kahve en dibe vurduğu şu son zamanlarında bazılarınca "kapatılsın" istekleri ile karşı karşıya kalmıştır.

Bunun 3. ya da 4. kahve döneminde olmasına şaşırmazdım ama zaten konunun dibe vurduğu bir dönemde olması "acaba birisi ilgiyi bu konuya yöneltip, konunun dipten kurtulmasına mı sağlamaya çalışıyor" diye düşünmeme de sebep olmadı değil :)

Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 03/07/2005 :  03:42:47  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Kahvenini belirli konular seçilip üzerinde konuşulacağı bir ortam olması fikri bir an için aklımdan geçse de bu hemen sonrasında pek bir anlamsız geldi çünkü zaten forum ağzına kadar konu dolu. Niye bir konu seçilip üzerinde burada konuşalım ki? Kaldı ki böyle zorlama sohbetlerden hiç bir zaman fayda sağlandığını görmedim.

Kaldı ki böyle bir şey yapılsa dahi buraya gelen forum ziyaretçilerinin sayısı artık eskisinden daha az gibi. Kahvehanenin 3. ve 4. bölümlerindeki halinin hala devam ettiğini düşün bir sürü üye vardır eminim. (Konunu halinde ne varsa ) Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 03/07/2005 :  03:46:53  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Her sabah (akşam,gece) gelip size şunu sunalım, buyrun bundan alın, şundan yalamazmışdınız deminin söylendiği anda zevkli olduğuna katılıyorum ama inananı bunları aylar sonra okuduğunuzda içiniz daralıyor. (Benimki daraldı)

Bu durumda görünene o ki Serseri Kahvesi konusu 3. ve 4. bölümünde hızla tüketilecek bir hale gelmiş. Tabi kim ne derse desin bunda eğer bir kabahatli varsa bu Kahvehane sahipleridir.

Yani kahvehane kısa bir benzetmeyle kahve fincanından tek kullanımlık plastik bardak haline gelmiş.
Anlık eğlence, sonrasında "çöp".

Peki bu durumu değiştiremez miyiz? Yukarı ÇıkAşağı İn

Konu 26 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000