Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 Serseri Kahvehanesi [5]
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 26
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 09/01/2008 :  23:20:33  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:

"hüüüüpp"
bir kahve içitim,
hesaba yazın.

Hesaba yazmasına yazalım da şekercim bi daha kim bilir ne zaman uğrarsın sen.
En iyisi ikramımız olsun, sen sağ biz selamet:)

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 11/01/2008 :  12:32:43  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Adama yaslanma ölür, ağaca yaslanma çürür.

Hiç alakasız bir şekilde oyunun başlamasını bekler, kahvemizi içerken duyduk bu güzelim sözü.
Anladın di mi dedi kardeşim.
Anladım tabii, bana şişko dedi.
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 12/01/2008 :  02:20:47  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Zaten üç beş kişi yazıyor son zamanlarda, bu saat de olunca meydan bana kaldı.
Ve fakat arkadaşlar bu saatlere kadar oturmanın kötü bir yanı var.
İnsanın karnı acıkıyor.
Yani sizi bilmem ama benim acıktı.
Bir kısım uzmanlara bakarsanız (kim bu uzmanlar hep merak etmişimdir) akşam yediden sonra bir şey yemeyin diyor.
Diğer kısım uzmanlar akşam yemeğinden en az iki saat sonra ara öğün yiyin diyor.
Gören duyar da bu kim oldukları belli olmayan uzmanların sözünden çıkmadığımı sanacak.
Yok öyle bişi.
Canım ne zaman ne isterse yiyorum valla.

Ha iki sene önce yazptığım diyette doktorumun sözünden çıkmamıştım o ayrı. Kilo verdin mi diye soracak olursanız cevap veriyorum; 3 kiloyu zor vermiştim. Çünkü doktoruma göre verecek daha fazla kilom yokmuş. Biz de eyvallah deyip yollarımızı ayırmıştık.

Neyse, böyle işte.

Bu arada yoğurt iyi bir seçim, tavsiye olunur:)
Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  19:00:41  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Zıplatacak kimse bulamıyorum bu ara memet sorma, derdim büyük.
Zaten yine o malum filmi izledim. İzlerken de ağladım her zaman ki gibi. Şimdi daçtım o hüzünlü şarkıyı dinliyorum filmin sonunda çalan.

Bir nevi kendi kendine işkence durumu var. Evet aslında adamın biri tutup bana mazomanya ismini takarken yerden göğe haklıydı. Ben galiba gerçekten mazomanyayım :(

Neyse daha dökecek bir miktar daha gözyaşım var gidip onları şöyle kahvehanenin arka tarafında kimseler gömeden dökeyim. Tahminen orada uyuya kalır, sabah da yeni bir güne uyanırım.
Yukarı ÇıkAşağı İn

memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  19:02:23  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Biz de heykel çalışma kod adlı mangal partisi yaptık. OOh ne hoş. Yuttuk herşeyi.
Birde bişey içtik, ben punç diyorum öteki değil diyor, değilse ne madem?

Bilse bilse, Baba bilir, çaya kanyak, viski katılarak elde edilen sıcak içecek. Soğuk havalarda en iyi yol.
Not: Neskafaye katılsa gene bişey olmuyor etki aynı.
Büyük harfle N yazmak için bir süre uğraşmış olmamın, bu anlatılanlarla hiç bir ilgisi yoktur.
Ana sayfa sizde de tuaf açılıyor mu?
Ben mi şeşi, beş görüyorum?
Efes, yanında fıstık veriyor, fena değil. Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  19:04:04  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ben de olsam keşke. Belki alkol almam lazım böyle zamanlarda...
Ne bileyim! Ayık kafamla salak salak ortalıkta dolaşmaktansa kıyak kafayla alık alık dolaşmak belki daha yeğdir :(
Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  19:16:42  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Mezomanya nedir?
Filim hangi filimdir?
Punç nedir?

Kendimi çok yabancı hissettim şu anda.
Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  19:22:57  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
mazomanya: Birleşik kelime, mazoşist ve manyak kelimelerinin aynı hastalıklı beyinde eritilerek bir araya getirilmesi sonucu oluşturulduğu düşanalmektedir.

Film: öyle bir film işte. Eskiden kalan. İstanbul ve aşk üzerine. Bir yerlerde izi kalan. Eski günleri hatırlatan.

Punç: O ne ola!?!

Yazan - DarkYES - 13/01/2008 19:23:37 Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  19:36:22  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
Bir gün durmuştu birisi öyle pencereden bakıyordu. sonra yanında duran arkadaşına dönüp gülümsedi. Arkadaşı ağlamaklı gözlerle ona baktı.
Ne saçma, bir insan niye baksın ki ağlamaklı ona gülümseyen arkadaşına.
Bakar bakar. Çünkü hisseder o gülümseyişteki vedayı. Ondan ağlamaklı bakar. Ama gözlerindeki göz yaşlarıyla kalır çünkü ölüm öyle çok uzakta değildir. Eliniz kıpırdatamadan gelir çıkar.
eliniz boş kalır bir anda. Bakakalırsınız açık pencereden gökyüzüne.

Sonra akar gözünüze dolan gözyaşları. Bir gözyaşı oluşumlumluk zamanda biter hayat-gider can.

2003'ün sekizinci ayının 13'ünde yazmışım bunları. Sıcak bir yaz akşamında. Malum konunun altında. Forumun canlı olduğu bir dönemde. Yine böyle hissetiğim bir günde.
Aradan uzun bir zaman geçmiş aslına bakarsan memet...

Zamanla bir şeyler değişmiştir belki ama değişmeyen şeyler de var.
Mesela bir telefon numarası var. 0212 537 58 24
O kadar açık ve net ki...

Bu eve dönüş mü acaba yıllar sonra...

Yazan - DarkYES - 13/01/2008 19:37:10 Yukarı ÇıkAşağı İn

memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 13/01/2008 :  21:04:37  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ben ne anladığımı söyleyeyim. Darkyes, içmişsin alık alık ortalarda dolaşıyorsun demiş.
Bu doğru değil, ortada değil kenardayım. Kedisi konumu birebir bilir.hatta dolşamama bile mümkün değil. Bu gerçeği de birenibir bilir.

Herkesi havaya fırlat, sonra o adamcıklar yere düşüyor yazık. Tabi kalmaz zıplatcak kimse.

Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 14/01/2008 :  23:59:31  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ana sayfa normale dönmüş.
Yukarı ÇıkAşağı İn
babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  01:45:10  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yd forum okazyonları epey eksildi...

eksikliğini hissettiğim başta faris...
uzatırken bazan saç yoldurduğu da oluyordu ama komik adamdı, severdim.
peşmelba nadir de olsa geliyor ama o buranın başka bi gülü bence.
aybala'nın yazı borbardımanları olurdu bazan ve ydnin en faaliydi yılınenleri politika obuşu. bu kıza ne oldu evlendi çocuk filan mı yaptı.
pia da yok ortalarda pek. olmalı bence...
profond olmalıydı...
mavi kafayı bi çıkarıp bi kaçıyor. simurg zaten öyle...
sitenin iki faal yazanlarından memet ve gisela... gisela yd konsolosu gibi... takılmak için böyle diyorum elektriğini seviyorum gisela abla bilesin. memet'in elektriğini de seviyorum.
burda her ortamda 2 günde bir gerilim yaratanlar vardı malum, onların olmaması bence iyi...
ada, nerdesin baba... sen de pek yoksun... betimlemelerini arıyorum bazan. güvercin kedi sabahların vardı senin...
malina abla arada bir küt diye taşı gediğine oturtup olaylara çeki düzen veriverirdi o da artık pek görünmüyor çünkü forum aksiyonları azaldı... (grafik bölümü için bir yazı yazmıştım içi biraz boş geldi bana ajans trafiği azalınca başka adam gibi bi tane hazırlayacağım kriminalde öter gibi yazmak istemiyorum bu bakımdan dedim)
parantez 2 (bu arada reklamevinin yılbaşı partisindeydim geçen ay memed çağırdı nomad abla hala ordaysa bi merhaba demek istedim esas ismini bilemedim. öylesine bir not).

neyse uzattım gitti yine...

yd forum herşeye rağmen kendi adıma konuşayım her gün en az 1 kere tıkladığım bir vazgeçilmezdir benim için. hatta açık konuşmak gerekirse burda yaza yaza, yazmak adına çok şey öğrendim acemilikten amatörlüğe geçişime katkıları inanılmazdır. bazan küfürlümüfürlü yazsam da bundan rahatsız alabilecek 18 yaş altı okuyucu olasılığı için çok pardon. ama hayatta küfür vardır. bakınız usa'da iki kelimenin başı fuck, shit... vallahi bak. kızkardeşim söyledi (orda yaşıyor) adamlar merhabalaşır gibi bunları kullanıyorlar abi dedi.

neyse en nihayetinde bana burayı tavsiye eden arkadaşıma, rejiye, ışıkçıya, çaycıya, burda reelde tanıdığım tanımadığım herkese, yağcılığın böylesine, ama başta anneme (çok özlüyorum içimden geliverdi), yaz yağmuruna, kapının önünde ters yatırılan açık şemsiyelere ve yerde bıraktıkları su birikintilerine, bu birikintiye basıp ayağı kayıp tası çatlatanlar, tombalacılığın kesesine, küresel ısınma savaşında başarı kazanmamızı sağlayacak ilimirfan yuvasına, de da mi mı ki olayının ayrı yazılması konusundaki kararlı duyarlılığı çok teşekkür ederim. di mi ama... dikkat ederseniz ki dikkat çekiyor mi ayrıdır... hahhayt.

ya bi yandan da şunu söyleyeyim bu msn ve internet; modern türkçe dilinde bazı erezyonlar yaratıyor bunun için üzülüyorum, aslında bu konu bir duyarlılık meselesidir bazan ii eet slm nbr fb bjk vs. diye konuşuyorlar ya... aman dikkat tdk (yani türk dil kurumuuu)

ve final... yürü be serseri kahvehanesi köşesi... Yukarı ÇıkAşağı İn

DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  02:03:13  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Puhu puhu puhu! Yukarı ÇıkAşağı İn
memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  11:41:28  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Darkyes gecenin rengine uygun bir kuş çığlığıyla, cevap vermiş.
O havaya fırlattıkları düşünce ne oluyor yazık. Kimbilir kaçında kırık çıkık oluşmuştur.
Yukarı ÇıkAşağı İn
DarkYES
Kaplumbağa

Türkiye
3550 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  14:35:41  DarkYES adlı üyenin bilgilerini göster  DarkYES adlı üyeye email gönder  DarkYES adlı üyeye özel mesaj gönder  DarkYES adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Hayır efendim hepsi sapa sağlam. İnanasınız diye bakınız çıplak halde de kendilerini gözler önüne serdim. Kırık, çıkık, kesik olsa görülür değil mi :P

Tamamen iftira. Ben pamuklara sarmalayıp sarıyorum onları. Ne alakası
var!
Yukarı ÇıkAşağı İn

gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  15:15:19  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Dizlerimize kadar kara bata çıka yürüdüğümüz günleri de unutmuşuz.
Böyle soğukları zaten hiç hatırlamıyoruz.
Şehirdeyken -3 derece diyordu bu sabah, havalanına yaklaştıkça sıcaklık düştükçe düştü.
Ve bir ara -14 dereceyi gösterdi.
Sis bir yandan soğuk bir yandan arabanın içinde kasıldıkça kasıldık.
Neyse kazasız belasız ulaştık alana.
Normal olarak uçak rötarlıydı.
(Bu saate kadar aramadı, inşallah varmıştır benim güzel kardeşim)

Bu arada babaxa ısıtmış burayı;)
Yukarı ÇıkAşağı İn

memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  15:22:42  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Eksi ondört nasıl bir şey oluyor? Biz bahçede oturuyorduk da azönce. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  15:31:15  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Mesela benzin istasyonundaki görevlinin bıyıkları donuyor.
Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  15:34:15  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Evlerin camları, arabaların camları (iç, dış) donuyor.
Derin dondurucuya gerek kalmıyor, balkonu dolap olarak kullanabiliyorsunuz.
Falan, filan.

Ama siz de ayıp ediyorsunuz bahçede falan oturarak.
Yukarı ÇıkAşağı İn

memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 15/01/2008 :  15:36:00  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Aaa, bıyıklarını neden dondurma ihtiyacı duyarki bir benzinci.
Bazı gelenekler gerçekten çok değişik oluyor.
Yukarı ÇıkAşağı İn
memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 16/01/2008 :  22:56:12  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ohh ne güzel, ortalığı boş bırak, sonra da, ortalığı boş bulup onu bunu yapmasın de. Yukarı ÇıkAşağı İn
memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 17/01/2008 :  09:47:48  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Kafe Yelki bugün açık buyrun bekleriz.
Not: Kafe Yelki Serseriler kavesinin bir doğal uzantısıdır. Kesinlikle taklididir.
ikincinot: atlayıp zıplayan bolca bulunmaktadır kavemizde, kendinizi yabancı hissetmezsiniz. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 17/01/2008 :  10:14:55  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Adres nasıldı hocam?
Yukarı ÇıkAşağı İn
memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 17/01/2008 :  19:38:12  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Güzelbahçe'den Yelki'ye dönün , yol kenarında sağda.
kave yarın da hizmete açık. Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:23:53  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Nerde bu tembel serseriler?

Yukarı ÇıkAşağı İn

babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:30:03  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kahvede diyalog başlatmak istiyorum mümkünse... Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:35:17  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ne demek, buyursunlar.
Yukarı ÇıkAşağı İn
babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:35:19  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
merhaba

burda h vurgusu çok mühim

normalde meraba derken merabanın mer ile abası arasına silik bir yumuşak g saklanır

oysa direktman merhaba
sanki kızılay bakanlık caddesinde bond tibi bir çantanın içinden evrak çıkmasına
yahut bir kalıp sabunun lavabodan kaymadan durmasına benzer Yukarı ÇıkAşağı İn

babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:37:01  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
nasılsınız?

ben geveelikten okuyamamışım bile selamlaşmayı.
Yukarı ÇıkAşağı İn

babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:37:47  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
arada z var
işte heyecan... Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:40:34  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Nasıl olayım, şeyden hallice.
Şey'in yerine başka bir şey gelecekti ama unuttum ne olduğunu.
Yukarı ÇıkAşağı İn
babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:41:12  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu arada henüz şimdi gördüm yine youtube erişimi engellenmiş Yukarı ÇıkAşağı İn
babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:42:45  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yunanistan kardakta kriz yıldönümü için bi ibnelik filan mı yaptı acaba Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:43:34  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Şu elektrik meselesinin çözülmesi lazım.
Dönüp dolaşıp beni çarpıyor.
Yukarı ÇıkAşağı İn
babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:47:05  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
okey yapalım bunu

nedir vaziyet? Yukarı ÇıkAşağı İn

babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:51:18  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
idare edemem anne idare edemem

evet haklısın çocuğum hayatın boyunca bu memlekette idare edemeyecek idare edilemeyeceksin

elektirik idaresi internet bağlantısı devletin ta kendisi kafası bütünüyle karışmış karmançorman olmuş değerleriyle bu toplumun laik medeniyet direkleri arasındaki idareee Yukarı ÇıkAşağı İn

babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:53:03  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kaçtım ben gisela ne olur kusura bakma her an her bir bokun olduğu pistte buz pateni yapıyoruz böyle kaygan ve sıvışkan veziyetlerdeyiz Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  00:58:59  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
1. Şu elektrik ihracatı meselesi bana iş çıkarıyor.
2. Akşamları kesilen elektrik mum çıkarttırıyor.
3. Eşya ya da insan farketmiyor dokunduğum herşeyi çarpıyor olmam ise ses çıkartıyor.
Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  01:01:01  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Zaten hiç diyalog gibi değildi;)
Yukarı ÇıkAşağı İn
gisela
Kaplumbağa

Türkiye
3985 Mesaj
Gönderildi - 19/01/2008 :  01:27:25  gisela adlı üyenin bilgilerini göster  gisela adlı üyeye email gönder  gisela adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Mesajı yazdığım saatin şu güzelliğine bi bakın.
01.01.01
Şahane valla.

Böyle salak sapan şeylerle oyalanıp kafamı dağıtacağımdır inşallah.
Yukarı ÇıkAşağı İn

Konu 26 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000