| Yazan |
Konu  |
 |
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:03:15
Yahu adam zaten kilitlenmiş durumda... Yazdıklarınıza asla cevap veremeyeceğini bildiğiniz birine nasıl olup da hitab edebiliyorsunuz?

|
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:11:26
Bu yazdıklarınızı, Sayın Faris Beyefendiye kilitlenmeden önce ifade etseydiniz ve O da yazdıklarınıza cevap verebilme şerefine nail olsaydı, daha iyi olmaz mıydı?Sayın Faris'e hitab ediyorsunuz ama Sayın Faris kilitlendiği için yazdıklarınıza cevap veremiyor. Hiç değilse, Sayın Faris Beyefendi diye başlamasaydınız mesajınıza...

|
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:14:59
"Sayın Faris Beyefendi" diye başlayan bir mesaj var ama Sayın Faris Beyefendi'nin -aynı şartlarda- buna cevap verme hakkı yok.

|
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:19:41
Bu forumlarda yazan birine verip veriştireceksiniz, sonra da size cevap vermemesi için ağzını bantlayacaksınız.Faris nickli üyeye yapılan budur.

|
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:29:22
Bu üyeye hitab edilerek -adı kullanılarak- belli bir konuda görüş bildirilmiştir ama sıra aynı üyenin cevabına gelince kilit senaryosu devreye sokulmuştur.

|
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:38:25
Sayın Faris Beyefendi diye adamın şahsına hitab ediliyor ama cevap vermeye gelince engelleniyor. Bu nasıl bir uygulamadır?

|
gisela
Kaplumbağa
Türkiye
3985 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:40:25
Ama ben tee sabahtan anlamıştım durumu:)

|
ra
Kaplumbağa
Egypt
2311 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 11:58:54
Faris Bey ile bir tür yakınlığınız olduğu belli oluyor paris, siz onun adına konuşmak isterseniz dinleyebiliriz.Kendisinin bu konu üzerine söylemek istediği bir şey yok sanırım, (üşeniyordur belki de kimbilir); "kilidi açıldığında" kendine özgü üslup ile yazmaktan başka bir şey yapmamıştı çünkü.

|
morgen
Kaplumbağa
3599 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 12:04:36
aslında olay çok basitti.sayın faris'in sorduğu sorular vardı. ben bu soruları o kilitlendikten sonra gördüm. sorularını -kendi açımdan- cevapsız bırakmak istemedim ve yanıtladım.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 12:08:17
paris te çok yakışmış maşallah:)

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 12:16:17
faris paris bu yaratıcılığa şapka çıkar :)

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 12:22:37
neyse ben karismayayim :)

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 12:31:37
benim geyik bacak- ayak ay pardon paça -toynakları kaynatmayın da...

|
gisela
Kaplumbağa
Türkiye
3985 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 12:39:15
Her an herşey kaynayabilir. Bakın araya paris bile aldık:)

|
eren gülderen
Kaplum
Cuba
96 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 14:21:31
siz şimdi onu bunu boşverinde bülent arınç, izmir menemende üateğmen kubilay'ın kafasını kesen hain derviş memet'in öz be öz torunuymuş bunu biliyor muydunuz?biliyosanız niye söylemiyosunuz yaaa...

|
morgen
Kaplumbağa
3599 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 15:11:40
meclis başkanlığı bunun doğru olmadığı konusunda açıklama yapmış: http://www.milliyet.com.tr/2007/01/17/guncel/agun.htmlkaldı ki, diyelim ki doğru; ne olacak? kafatasçılığa mı başladık?

|
eren gülderen
Kaplum
Cuba
96 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 15:36:34
alıntı:
kaldı ki, diyelim ki doğru; ne olacak? kafatasçılığa mı başladık?
hayır morgen ne alakası var tabiki kafatasçılığa başalamadık. Ancak adı geçen şahsın "dindar bir c.başkanı seçeceğiz." " vekalet bende" söylemlerinden sonra aldığım bu haber eksik parçaları tamamlamıştı da ona vurgu yapmak istedim sadece.. Ayrıca nedim çakmak ın "işgal günleri işbirlikçileri hüsnüyadisç hortladı" adlı araştırma kitabında ayrıntılarıyla mevcutmuş Kitabı sipariş verdim gelince okuyup sizleride bilgilendiririm...Ayrıca Ben meclisten yapılan bir açıklamaya güvenmiyorum açıkcası..http://www.digimedya.com/Content/News/148462.aspx

|
ra
Kaplumbağa
Egypt
2311 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 15:59:06
eren güllderen'in sözünü ettiği Hüsnüyadis Hortladı isimli kitap hakkında kısa bir bilgi okumak isteyen olursa... tanıtım yazısı ilginç bilgiler veriyor.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 16:00:22
gidin başka yerde tartışın şu birbirinden fazla da farklı olmayan kafatascılığınızı. ben burada geyik bacağından mıhlama tarifi vereceğim.

|
morgen
Kaplumbağa
3599 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 16:06:50
okudum, "lut kavmi bu travestiler yüzünden helak olmuştur." cümlesi, kitabın ne kadar ciddiye alınabileceğinin işareti zaten.burada problem şu, bence sahip olduğumuz görüşleri savunma ya da karşı görüşe saldırma ahlakımız çok düşük. herkesin sadece kendinden mesul olduğu, bilinen bir hukuk kaidesidir. birine saldırırken, dedesi, anası babası konu edilmez. dikkat ediyorum, kimse bu iktidara sosyal güvenlik yasası, 1 mayıs'taki istanbul rezaleti gibi sorunlardan ötürü laf söylemiyor. acaba "öcü" siyaseti, "bunlar beceriksiz" siyasetinden daha mı fazla prim yapıyor?

|
eren gülderen
Kaplum
Cuba
96 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 17:42:06
sevgili morgen sanırım senin okuduğunun anlama problemin var. zira orada geçen "travesti" sözcüğü mecaz anlamda kullanılmış.. dönek/dönen anlamında yani.ayrıca haklısın mevcut iktidar hem takiyyeci/öcü, hem beceriksiz.. iyi akşamlar

|
ra
Kaplumbağa
Egypt
2311 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 18:08:32
alıntı: Sol`dan dönme/travestiler, Cumhuriyet`den dönme/travestiler, BİLİM`DEN dönme/travesti profesörler, dönme/devşirme patronları ve Pamuk Oğlan(!)ları... Lobileriyle birlikte, bilimden dönme/travesti profesörler, tarihimize saldırıyorlar, "soykırım" diyorlar(!) "AJANLIK HAKLARI" istiyorlar. Bir milleti yok etmek istiyorsanız-Ulusal değerlerine saldırın... Bir devleti yok etmek istiyorsanız-Kurucu önderini yok edin...Emirlerini Haçlı orduları merkezlerinden alıyorlar, "Kemalizm bitmiştir" diyerek, ATATÜRK`e saldırıyorlar. Dikkat! Venizelos`a değil, Deli Petro`ya değil, George Washington`a değil, dünyada hiçbir öndere değil, yalnız ATATÜRK`e saldırıyorlar Dönme-döneklik sendromları patlamış, psiko-sosyal krizlerini millete yansıtıyorlar LUT KAVMİ BU TRAVESTİLER YÜZÜNDEN HELAK OLMUŞTUR
Linkini vermiştim ama buraya da kopyalama gereği duydum.Sayın eren güllderen bana açıklayabilirse sevineceğim: 1. Pamuk Oğlan ne demektir ve bu ifadenin ardına neden "(!)" işareti konmuştur? 2. Siyasal düşüncelerini değiştirenlerin tümünü travesti olarak mı adlandırmalıyız, bundan öteye travesti olmak aşağılık bir şey midir? 3. Emirlerini haçlı ordu merkezlerinden alan bu kişilerin saldırılarını "bu eksende" anlamalıysak, yakın tarihimizdeki Maraş katliamını, Sivas katliamını nasıl açıklamalıyız; bu katliamları yapanlar emirlerini nereden alıyorlardı? 4. Kimdir bu "soldan, cumhuriyetten ve bilimden" dönme travestiler? 5. Dönmeyenler (travesti olmayanlar) kimlerdir? 6. Travestilik tanısı koyarken ölçütünüz nedir?

|
memet
Kaplumbağa
Türkiye
1572 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2007 : 19:41:56
Ya, arkadaş, serseri kahvesine kimse uğramıyor dedim.. Serserilikten başka herşey konuşuluyor kavede.. Yok muydu bu forumun provokatif başlıkları.Paris deyince, aklıma Faris değil Menelaos geliyor.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 01:32:59
faris i paris yapan, ada ve faris in paris maceralarıdır. hatırlatırım: kısık sesle amour diyen dudak hareketleriyle bulvar beklemeleri vs...sevgili memet, ada nın siğdiği yerde bereket oluyor, başka nedeni yok canım. lineer e gelicem az sonra.

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 01:41:00
İlginç. Faris'in vakti zamamında topa tutuğu kahvehanede Faris konuşuluyor. Başımıza taş yağmasın.Yazan - DarkYES - 05/05/2007 01:41:21

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 01:43:03
lineer li biriki cümle vardı silinmiş tüh. eh, anında yazmayıp, bunlara değin ne yazsam acaba diye düşünürsem -bazen ben de düşünürüm. birinin tekelinde değil ya düşünmek canım- olacağı budur. neyse, geyik gerdanından mıhlama tarifi veririm ben de.

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 01:48:30
Oooooo, bayılırım ben mıhlamaya. Merak ettim şimdi ben bu tarifi :)

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 01:54:00
ama senin bildiğin mıhlamalardan değil bu. moğolistan da geyiğin oynağından yapılıyor. yapsam yer misin? ama önce bi geyik bulmak lazım.

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 02:18:22
geyik bulmak için buradan iyi yer mi van :P

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 03:00:21
alıntı: Sayın nemo'nun hikayesinin sonunu merak ettim. Çok güzel sohbet ediyorsunuz. Mutluluklar dilerim hepinize.
ben sadece gizel, memet ve darky ile sohbet ediyorum burada sayın paris. katılırsanız sevinirim diyeceğim ama, birilerinin elinde oyuncak olmanın dayanılmaz sırıtkanlığını yaşadığınızı görmenin üzüntüsü içindeyim. ama, ada ve faris daima var olacak; neşeyle, şirinlikle ve bütün güzellikleriyle... selamlarımla...yarın sabahtan itibaren yazamayabilirim. anka olmak bazen beni bile yoruyor ama dayanacağım.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 03:20:26
kocaman bir dağ düşün eteklerine kadar karla kaplı, dümdüz, pürüzsüz sen o dağda kurt ol yalnız, sürüsüz.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2007 : 03:21:21
bin yıla kurulu saatin zembereği biziz. gel bunu bozalım. gel, yaşam derslerinden sonsuza değin vazgeçelim.

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 07/05/2007 : 18:57:37
Ben kahvehanemi bırakmam.Hem hazır paris buralardayken gitmek niye :)

|
paris
Kaplum
150 Mesaj
|
Gönderildi - 09/05/2007 : 12:45:16
alıntı: benim geyik bacak- ayak ay pardon paça -toynakları kaynatmayın da...
şu geyik toynaklarından yapılan mıhlama çorbasının tarifini almadan hiç bir yere gitmiyorum.

|
gisela
Kaplumbağa
Türkiye
3985 Mesaj
|
Gönderildi - 09/05/2007 : 12:52:39
Mıhlama çorbası da mı var?

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 09/05/2007 : 13:18:28
Var mı?

|
memet
Kaplumbağa
Türkiye
1572 Mesaj
|
Gönderildi - 09/05/2007 : 17:18:23
Kavenin aşağısında çorbacı var, ordan sormak lazım.

|
memet
Kaplumbağa
Türkiye
1572 Mesaj
|
Gönderildi - 10/05/2007 : 18:39:41
Bir çorbadır gitti.. Kavede müşteriler çorbacıya uğradı sanırım.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 11/05/2007 : 02:25:58
bacak çorbasına paça denir. bacaklı mıhlama çorbasını paris istedi vereyim hemen tarifini. başkası istese kat'iyen kımıldamam. en son nerede kalmıştım hatırlayayım önce. sanırım çadır arkadaşımın bulup yememesi için çadır direğinin dibine gömdüğüm geyik bacaklarından bahsetmiştim. bu arkadaşım gerçekten obur birisiydi. hele bacak söz konusu olunca asla durduramazdınız onu. kimin bacağıdır, kaslı mı lifli mi, kıllı mı tüylü mü hiç düşünmez, lüp diye mideye indirirdi. demiştim ya, ben bile zor kurtarmıştım bacaklarımı. gerçi benimkileri taşa göster cana gelir vallahi, adamın suçu yok canım. aradan bir kaç gün daha geçti. kurtarma ekiplerinin gelmesi için gelecek baharı beklememiz gerektiğini biliyorduk. aylardan şubattı ve oraya bahar haziran da geliyordu ancak. dört ay daha vardı yani. ben dört bacak gömmüştüm toprağa. her ay için bir bacak yani. toprak buz olduğundan bozulma olmazdı biliyordum; çünkü bakteriler o soğukta aktif olmazlar. tek aktif olan çadır arkadaşımdı ve onu ancak ayda bir geyik bacağı vererek oyalayabilirdim benim bacaklarımı kurtarmak için. diyeceksiniz ki, adam ya ayda daha fazla bacak isterse ne yapacaksın? güzel soru. ama elbette bunu düşünmüştüm ve planım hazırdı. neyse, planımdan bahsetmeyeceğim elbette. o korkunç soğukta adamın ancak ayda bir kere... neyse... mıhlama benim bildiğim yumurtadan falan yapılır, yanlış ta hatırlayabilirim. ama bu vereceğim tarifin yumurta ile ilgisi yok. bildiğiniz bacak çorbası, yani paça... mıhlama sözü ise, toprağa gömdüğüm yani bacakları toprağa mıhladığımdan ileri geliyor. mıhladım çünkü buz olmuş toprağa çukur açıp gömmenin mümkünü yok kardeşim. ancak çakarsınız, yani mıhlarsınız. haydi baş baş, birazdan yatarım. varsa soru yarın cevaplarım. ren geyikleri tepsin hepinizi uykunuzda, canlarım benim.

|
nemo
Kaplum
Türkiye
187 Mesaj
|
Gönderildi - 11/05/2007 : 02:49:10
ay çok kötü çuvalladım. hikayenin başında, toprağa sekiz geyik bacağı mıhladım demişmişim meğer. oysa sonunda dört bacak vardı. yani yedi geyiğin 28 bacağı kayıp. kayıp mı? siz öyle sanın. ben o bacakları kimlere yedirdim ah ah. fettanlık başa bela kardeşim.. önce bütün kabileye kuyruk salla, sonra korkudan büzükleyip mıhlama dağıt of. unutun gitsin

|