| Yazan |
Konu  |
 |
malina
Kaplumbağa
5881 Mesaj
|
Gönderildi - 03/05/2005 : 23:59:01
"Serseri"ce yazmayacak olanlar kahveye hiç uğramasın. Eski hesapları kapatıyorum.Yenilerini açmayın. |
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 02:50:35
Yenisi hayırlı olsun ozaman.Malına ablam madem sen actın,ve konu yazmadın, ben AyBaLa'nın son yazdıgı soruya yanıt verecegım.Bu sekılde acılıs yapmada sorun olmaz umarım:)AyBaLa demişki; '''''Pegy, naber Baksana dün ne aldım biliyor musun? 5cm çapında bir kaplumbağa. Havuzunun içinde dönüp duruyor abi bu.. Bazen mika havuzun çeperlerine basıp ayağa kalkıyor, bu hayvanı bu havuza koymak aziyet mi? Baktıkca içim acıyor, ama çok şirin.. İsim de lazım ona.. ''''' ------------------------------------ Öncelıkle hayırlı olsun aybala.cok sevındım,benım düşüncemı sorarsan,zaten bır cocuğu evlat edınmekle,evıne yenı bır canlı(hayvan) alıp sorumluluk almak aynı sey.gercekten zerre kadar ayırmam ben.Ve cok guzel olmuş bence.şimdi sana su sekılde bır sey onerebılırım(haddım olmayarak) dısarı cıkamayacagı bır akvaryum yap-yada al.standart kaplumbaga havuzlarını kullanma.dar oldugu için yasam alnını daraltmış oluyoruz ben acııyorum,canım acıyor oyuzden. bence yukseklıgı 20 cm, uzunlugu 50 cm,ve eni 30 cm olan bır akvaryum yap.camını al bır camcıdan ve akvaryumculara yaptır(daha ucuza gelıyor zaten) sonra buraya 10 cm derınlıgınde su koy,dıbınede akvaryumlara konan taslardan(kum hatta) önemlı konu ıse şu;butuk bır odun yada kaya parcası koy bır kac tane.yanı su sevıyesınden yukarıda bır ada gıbı kalacak sekılde koy kayaları. yanı kaplumbagan hem yüzer,hem alanı daha genış olur,hemde sudan sıkıldıgında karaya cıkmış olur(yarattıgın adaya) hep pisliği ozaman daha az koku yapar.suyun ıcınde olacagı için koku cıkmaz. vicdanen rahatlamışda olursun. :))

|
faris
Kaplumbağa
5527 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 09:21:16
alıntı: ah sevgili faris, ben orijinalim daima biricikim ve senden hep çok adımlar ilerdeyim http://www.wdyd.com/topic.asp?TOPIC_ID=3475&whichpage=50&ARCHIVE= :)
ben kordion diye birini tanımıyorum. benim muhatabım ada'dır.

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:10:43
Hayırlı olsun, çok sevindim.. :) Bi çay ikram ederseniz, içip gideceğim..

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:15:48
pegasus tan şöyle bir özel mesajı aldım: senin canına okurum. tekrarlama bana hata. şimdi gıt malınaya şikayet et ıstersen. sesını kesecekmısın ada,yoksa ben tamamenmı keseyım????????? cok ciddiyim bana laf sokma adama sokmayı ogretırım sanaödüm patladı ve o nedenle artık yazmıycam hiçbiyere.

|
queer
Kaplumbağa
Türkiye
1575 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:19:38
demek ki bu dilden anlıyormuşsun ada...

|
queer
Kaplumbağa
Türkiye
1575 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:23:14
alıntı: Hayırlı olsun, çok sevindim.. :) Bi çay ikram ederseniz, içip gideceğim..
en kızdığım şey,kahvehane personelinin müşteri gibi hizmet beklemesi :) mutfağın yolunu mu unuttun? hazır mutfaktayken bana da bir bardak doldurur musun :)

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:23:15
Eski hesapları kapattık.. Boşverin artık ya.. Uzatmayın.. Ben yokum artık.. Ciddiyim.. Misafir geldik, gitmeden son bi çay ikram etmeyecek misiniz ? Kendim mi alayım yoksa ? :)

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:27:26
alıntı:
en kızdığım şey,kahvehane personelinin müşteri gibi hizmet beklemesi :) mutfağın yolunu mu unuttun? hazır mutfaktayken bana da bir bardak doldurur musun :)
:) unutur muyum be queer.. Unutmadım da... işte.. neyse boşver yaa.. Çayımızı içelim.. :):)  

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 11:34:51
şunu da söyleyeyim ki, bir insanın tehdit edilmesi bir yana, tehdidin nereye kadar uzanacağı bilinmez. buna göre, tehdit eden adama çanak tutmak, onun tehdidini ve olası gerçekleştireceği eylemi desteklemektir. pegasus tan bana gelecek herhangi bir zararın hesabı sadece ondan değil, burada, bu ortamda ona destek verenlerden de sorulmaz mı?

|
malina
Kaplumbağa
5881 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 12:26:20
Böyle tartışmalar istemiyorum. TV programlarına çevirdiniz kahveyi ! Birbirini sevmeyenler konuşmasın yahu.Hele şu tehditler neyin nesi?? Tehditleri burada yayınlamak da ayrı hüner tabii... Bunları tekrarlamayın, buraya yazdığınız mesajları da lütfen silin. İşletmeyi kapattırmayın bana!

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 12:56:11
queer !!! Hadi abicim ya, bıraktın gittin mutfağı,servisi.. Şöyle bir uğradıydım sadece.. Bak çayı demledim.. Bardakları yıkadım.. Elimden gelni yaptım !! Beş dakikan var.. Sonrasında ben yokum... Zaten yoktum... Kronometre çalışmaya başladı.. 300 299 298 297 296 ....

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 13:01:23
sadece bıktım benim baktığım pencerelerden gördüklerim farklı; onlar ise sadece onlar... çoktan bitirmem gereken bir şeydi. ada zaten gitmişti, onu uğurlayan gordiyon ve ben ikisini de seviyorum.onlar, siz olarak kalacaksınız. belki beni üzeceksiniz ama ben hep güzel kalacağım BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

|
queer
Kaplumbağa
Türkiye
1575 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 13:17:08
geldim geldim :)aybala kahvehane için müzik yollayacaktı unuttu

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 13:34:14
:):) Bu son kıyağımdı.. Unutma..

|
queer
Kaplumbağa
Türkiye
1575 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 13:42:54
ne kıyağa yahu!görevin görevin :)

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 14:00:39
alıntı: aybala kahvehane için müzik yollayacaktı unuttu
Şevkim kaçtı! İmza: Şevkinin hanımı

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 14:26:11
alıntı:
Pegy o bahsettiğin gibi bir havuzu var zaten, ileride ona daha doğal bir ortam hazırlayacağım. Büyümez umarım, çünki kenarlar öyle çok tırmanıyor ki, hani zıplamayı bilse kesin çıkar..:) Bu arada su kaplumbağası değil, kara kaplumbağası bu.
:))))) Kara kaplumbagası buyur:))besledım çünki ve sanırım ortalama 160 yıl yasıyor:)))torunlarına miras bırakabılır,yada bır hayvan barınagına bırakabılırsın.ben 2001 de besledım,buyudu ve akvaryuma sıgmz oldu.evın içindede dolasmasını annem yasaklamıştı:)) Bende gttım tekrar kafese gırecegıne,dogaya salayım dedım.gittim Cumhurbaşkanlıgı muhafız alay komutanlıgının arazısınde bulunan,cumhurbaskanlıgı korusuna bıraktım:)en son askerler sevıyorlardı okadar:)sende oyle yaparsın.

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 14:40:18
MALINA ABLA; verdıgımız gecıci rahatsızlıkta kendı payıma düşürülen,rahatsız etme kısımları için butun kahvehane kardeslerınden özurdılıyorum.Aöa ben dertlerımı mesajlarımı özelden yazdım.Yayınlamakta nereden cıktı bılmıyorum.bu basıma 2.defa gelıyor.demekkı insanların elını kolunu baglamak iyi degıl.ozaman çamur moduna gırıyorlar ve cevre dahada batıyor:))artık kımseye bişi yazmam vede yapmam.:))özürdılıyorum elımde olmadan olaylara karıstırıldıgım için.(hakarete ugradım ve ozelden yazımıda yazdım) Burayada yenı bır giriş mesajıyla basladık,hayırlı olsunlar dedık ama konu uzadıkca uzamış:)))) anlamıyorum ınsanları.

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 14:43:27
Cihangır ayrıca özel mesajını aldım ve senı kınıyoooooooom:) Benı bırakıp balık tutma olaylarına gıdemezsin.sana da şimdi yasaklarım butun göl ve göletleri:) nereye kardesım ya,ne balıgı tek basına:) bekle bende gelıyom banane. AyBaLa sende gel,tutulan balıkları falan ıslatırsın,elınede bır fırca al kahvehaneden hadi:)halen oyalanıyor yaa.cabuk!!!! :)

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 14:58:21
Paşa gönül krıterlerı:))))))diyorum bende sadece.

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 14:59:04
alıntı:
sana da şimdi yasaklarım butun göl ve göletleri:) nereye kardesım ya,ne balıgı tek basına:) bekle bende gelıyom banane.
göl ve göletler öyle mi ? :):) Marmara gölüne gidiyoruz.. Ok yaydan çıktı pegy.. Hastayız biz, kronik bile değil, akut sendrom bu.. Dönüşü yok biliyorsun :) Cebimde silikon balık yemleriyle, kafamda bisürü proceyle geziyom.. Son zamanlarda çok sıkıldım çooook.. Tam zamanında balıklar yetişti imdadıma.. Lüferler geldi, levrekler de Lapseki'den geçmişler geliyorlarmış.. 15-20 güne kadar istavritler gelecek ki, of of of.. Kitabını yazacağız istavritlerin.. Ciddi ciddi düşünüyoruz.. :) Araştırmalara devam.. Haa, aybalayı çağırıyorsun ya.. Gelmez, boşuna uğraşma.. :):)

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 15:03:18
alıntı:
alıntı:
sana da şimdi yasaklarım butun göl ve göletleri:) nereye kardesım ya,ne balıgı tek basına:) bekle bende gelıyom banane.
göl ve göletler öyle mi ? :):) Marmara gölüne gidiyoruz..
Ya agzımdan kactı ne gülüyon:))Tamam ozaman sana bogzlar ve marmara yasak su saatten sonra.göllerı acıyorum:) Ya napalım be hocam,bızımde bır balıgımız var işte,yasakta kalktı zaten.tırıvırı yasagı devam edıyor ama onunda son 1 ayı kaldı:) Ya benım yanımda bogazlardan,marmaradan vs.bahsetme.Oralar baya derındır yaa:((( öğğğ içim bulandı ya:)ufffff Du bakalım sana nasıl bır yardımımız dokunabılır.demek balıkları takıp edıyorsun.Ben sana bulayım balıkların bogaz geçişlerındekı resımlerını falan:)sızın oralardan gecerken yakalama sansın cogalır.bende takıp edeyım cıhazların modunu ayarlayıp)) sen gül gül,dalganı geç bakam:)sana uydudan lüfer surulerını yayınladıgımda görüşrüüz:)Yazan - pegasus - 04/05/2005 15:06:22

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 15:06:02
alıntı: Paşa gönül krıterlerı:))))))diyorum bende sadece.
Buranın paşası kim bilmen güzel sevgili pega-sus-cu-kum! Paşanın gönlü bir de sukunet istiyor. Hadi hep beraber bu kriteri yerine getirelim .. 1 2 3 TıpBilmeyene "Tıp" oyununun detayları anlatılır.

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 15:08:11
........... hımmmmmmmm mmmm hı? m m m? mım hıhı.)))))

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 15:52:39
alıntı:
Du bakalım sana nasıl bır yardımımız dokunabılır.demek balıkları takıp edıyorsun.Ben sana bulayım balıkların bogaz geçişlerındekı resımlerını falan:)sızın oralardan gecerken yakalama sansın cogalır.bende takıp edeyım cıhazların modunu ayarlayıp)) sen gül gül,dalganı geç bakam:)sana uydudan lüfer surulerını yayınladıgımda görüşrüüz:) Yazan - pegasus - 04/05/2005 15:06:22
Gülüyorum ama sevinçten !!! Sen böyle bi şey yap, ben de lüferleri paketleyip göndermezsem eğer... Şimdi de sen gül bakalım.. Diyarbakır'a istavrit göndermiş adamım ben.. Yaaa.. Zaman ne gösterecek bakalım.. Geçen sene hastane bahçesinde geçti günlerim.. Balığa gidemedim.. Bu sene gidebilirsem tabii ki !! :)

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 16:10:24
alıntı:
alıntı:
Du bakalım sana nasıl bır yardımımız dokunabılır.demek balıkları takıp edıyorsun.Ben sana bulayım balıkların bogaz geçişlerındekı resımlerını falan:)sızın oralardan gecerken yakalama sansın cogalır.bende takıp edeyım cıhazların modunu ayarlayıp)) sen gül gül,dalganı geç bakam:)sana uydudan lüfer surulerını yayınladıgımda görüşrüüz:)
Gülüyorum ama sevinçten !!! Sen böyle bi şey yap, ben de lüferleri paketleyip göndermezsem eğer... Şimdi de sen gül bakalım.. Diyarbakır'a istavrit göndermiş adamım ben.. Yaaa..
Diyarbakıra mı?:)Benımkılerı mynet kargoyla yolla:))) Ya jherkeste diyarbakıra bırseyler gonderoyo. gecen haftada bız 4 tane gonderdık ya burada:)))))))

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 16:23:09
  Sen Gökçeada'ya mı gidecektin ? Alıştır kendini.. Bir dakika bakınca deniz tutuyor adamı :):)Yazan - Cihangir - 04/05/2005 16:25:45

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 04/05/2005 : 16:33:10
ya yapmayın vallaha bak. böğğğ:)) Alıstıramam.Sivil havacılıgın atlayış kurları yıne acılmış:)gıdıp sertıfakamı falan yenı sezon için yenıletecegım:)cok işim var.havalar az daha ısınsın,serbest düşüşe katılatacagım:) 5500 fit ve ben:))altımda ankara koccaman.ay ne heyecanlı.

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2005 : 00:36:00
Cihangır hocam,konularla alakalı yada nebılım kendınce olan bır baslık acarmısın.Orada devam edelım.kımseyle muhattap olmak ıstemıyorum,keyıflerı kacırmısız.hadi bakim:)eger faydalı olacaksak bu sekılde olalım.faydalanmak ısteyen gelıp okusun bızıde

|
malina
Kaplumbağa
5881 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2005 : 18:52:46
Forumda tek başıma olmak istiyorum bölümü olduğunu biliyorsunuz. Burada ister sadece kendiniz yazarsınız, ister sadece belli kişilere yazma izni verirsiniz. Belirlediğiniz kişilerin dışında yazanların yazıları silinir. Tabii oraya çekilip başkalarına sataşmamak da işin raconu gereğidir :)

|
Cihangir
Kilitlendi
Türkiye
880 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2005 : 19:27:34
Pegy, kafana dikkat et, kocaman bir taş geliyor :)...

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2005 : 23:27:00
Cihangır benı herkonuya katma,ben agırlıgı olan bırıyım:)))göbüşüm bıle var,ne parkı,ne yaramaz cocugu:)ayrıca ben hiç serserı kahvehanesı batırmadım şimdiye kadar:))Uygun bıyer bulur,yazarız işte herseyi,konularımızı falan.isteyen gelebılır,bız kımseyı belırlemeyız, gelsınler yada gelmesınler dıye.kımseyede gonderme yapmayız,sataşmak dıye bırsey asla olamaz. Herzaman dıyorum,ateşlenmeyen bır bomba patlamaz:)pim'imi cekmeyın de,istersenız voleybol oynayın benle,bişicik olmaz:))

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 05/05/2005 : 23:28:36
alıntı:
Pegy, kafana dikkat et, kocaman bir taş geliyor :)...
Yok sen yanlış görmüşsün,O taş degıl,buyuk bir el.Ben cakıl taslarıyla oynarken şımardım da,gelıp kafamı öyle bir oksadı gitti:)okadar. taş yok!!

|
pegasus
Kaplumbağa
Türkiye
2296 Mesaj
|
Gönderildi - 06/05/2005 : 00:09:28
Şişşşt:)) sen özel mesajını oku derım artık.konular kapanmıştır. ok:)son ekledıgın mesajı sıl bence.yukarıdakını:))

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 07/05/2005 : 14:59:43
alıntı: Evet, birisi tarafından "sevimsiz" bulunmak hoşuma gitmedi.. Bu yüzden beni dışlayacaksan sen bilirsin ! :)
Dışlanmanın ne olduğunu bilmiyorsun ya da böyle algılamak istiyorsun. Tanımadığım birini sevimsiz bulmam konusunda ciddi olduğumu düşünüyorsan çok çok yanılıyorsun,

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 07/05/2005 : 15:04:28
5. kahvehane açılmış. Umarım 10. kahvehaneyi de görürüz.Eski çırağım yildizlibilmece'yi aradı gözüm. Ama maalesef henüz gelmemiş. :( queer'in işinin başına dönmesine sevindim. Gerçi aybala'da buraya iyi bakıyordu ama queer'in yeri ayrı :) Şu sıralar ne iş olsa yaparım abi konumunda olduğumu için bazen canım çok sıkılıyor. Oysa burada kahveciydi ne güzeldi her şey :( Bakalım mutfakta yiyecek bir şey kalmış mı?

|
DarkYES
Kaplumbağa
Türkiye
3550 Mesaj
|
Gönderildi - 07/05/2005 : 15:11:35
Ada'nın niye isim değişikliği istediğini de anlamış değilim. Hani ismini niye Gordion diye değiştirdiğini de anlamış değilim. Ada bununla ilgili bir masal var mı?

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 23/05/2005 : 16:06:32
Ve efsane geri döner...

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 23/05/2005 : 16:23:22
Fareler kusamaz. Yılanlar duyamaz. Karıncalar uyumaz. Zürafalar yüzemez. miş.. Bunları nasıl tespit etmişler ki? Fareleri sıraya sokup mesailerini bu hayvanların midelerini bulandırmak için mi harcamışlar? yağ da Zürafaları teker teker suya sokup "yok len bunların topu yüzemiyor mu " demişler... Belki numara yaptılar...alla alla Şimdi bu zürafalardan biri çıkıp yüzerse hiç mi yüzleri kızarmayacak bunların.. Hadi biri çıkıp "bunlar yapılan labaratuvar çalışmaları neticesinde elde edilen sonuçlardır" desinde şenlenelim az..:)

|
aybala
Kaplumbağa
Türkiye
10390 Mesaj
|
Gönderildi - 23/05/2005 : 20:52:21
Bu gece ay size de dokunacak kadar yakın mı?

|