Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 saatli maarif takvimi
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 23
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 24/05/2009 :  06:54:03  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kacivat pısst Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 24/05/2009 :  20:02:51  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
http://www.wdyd.com/topic.asp?TOPIC_ID=4735 Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 27/05/2009 :  07:12:33  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Kacivatb yi ürküttüm galiba, bugün yazmamış. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 03/06/2009 :  16:11:02  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
her neyse... şu ego meselesini bir kenara bırakalım. bugünkü saatli maarif takviminde ne var gözüm? Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 03/06/2009 :  16:14:13  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
dikkate değer bir şey yok haci. sen söyleyince gidip baktım; şu cümleyi yakaladım: "Her sabah ve akşam tevbe etmeyen kimse, kendine zulmetmiş olur." Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 03/06/2009 :  17:20:36  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
tevbe diye bir sözcük yok gözüm. takviminde bir yanlışlık var. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 03/06/2009 :  17:24:12  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
doğrusu "tövbe" olmalı haci. haklısın. tdk sözlüğüne bakınca anladım.
"işlediği bir günah veya suçtan pişman olarak bir daha yapmamaya karar vermek" anlamına geliyormuş. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 03/06/2009 :  17:27:35  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
peki, işlediği bir günah veya suçtan dolayı pişman olmayan ve bunu tekrar tekrar yineleyen kişi kendine nasıl zulmeder gözüm? Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  16:52:48  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sisifos sendromu olabilir mi haci? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  17:25:26  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu durumu sisifos söyleni olarak biliyordum gözüm.

felsefenin çok iyi bildiği bu duruma sendrom sözcüğünü eklemen ciddi bir yenilik. bilmeden, cahil cesaretiyle bir ilk'e imza attın galiba gözüm. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  17:28:24  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yok yahu, ciddi misin?
Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  17:36:57  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yaptığı hatalardan ders çıkarmayıp, bunu tekrar tekrar yineleme eğiliminde olan psişik durumun, bildiğim kadarıyla psikiyatri literatüründe bir adı yok.

bunun adını "sisifos sendromu" olarak dillendiren ilk kişi sensin galiba... bu önemli bir keşif gözüm. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  21:26:14  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorum haci. nasıl olur da, yeni bir keşif falan yapabilirim? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  22:00:00  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
asıl mesele de bu zaten gözüm. akademik bilgi yoğunluğu hemen her zaman körlüğe yol açar. bütün "büyük keşifler" hiç bir şey bilmediğini açıkça itiraf edebilenler tarafından ortaya konulmuş.

bir şeyler bildiğini iddia etseydin, keşfinin hiç bir anlamı olmayabilirdi. ego'nun zavallı bir kurbanı olmaktan öte anlamın kalmazdı. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  22:09:43  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
nevizade'de bir cumartesi akşamı buluşma talebi, bu türden bir "sisifos sendromu" nun açık ve net ifadesi olabilir mi sence haci? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  22:14:22  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
aslında bu durum bir çeşit tatminsizliğe işaret ediyor. insanlar elinde olanla yetinemeyip daha fazlasını talep ediyorlar. bu durum da zamanla kendi içinde bir kısır döngüye dönüşüyor.

yaz, buluş, ye, iç, eğlendiğini zannet.

tipik bir sisifos sendromu... Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  22:26:43  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
tuhaf, yersiz ve anlamsız bir umut bu çabayı destekliyor olmalı haci. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 04/06/2009 :  22:31:58  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
daha açık söyler misin?
nasıl bir umut, nasıl bir çaba, nasıl bir niyet bütün bu buluşma çabalarını haklı çıkartabilir? Yukarı ÇıkAşağı İn
ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 05/06/2009 :  00:06:27  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Hacivat/Karagöz ada'ya övgüler düzüyor.
Çok dolambaçlı ama öyle. Yukarı ÇıkAşağı İn
delikız
Kaplumbağa

745 Mesaj
Gönderildi - 05/06/2009 :  00:36:39  delikız adlı üyenin bilgilerini göster  delikız adlı üyeye email gönder  delikız adlı üyeye özel mesaj gönder  delikız adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ayrıca olayı da iyi bağladığı söylenebilir.

Yukarı ÇıkAşağı İn

ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 05/06/2009 :  07:25:23  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bağlama tamam da, övüyor gibi durduğu bir noktadaki nitelemesi neden hastalık sıfatı ile? Yukarı ÇıkAşağı İn
delikız
Kaplumbağa

745 Mesaj
Gönderildi - 06/06/2009 :  00:43:35  delikız adlı üyenin bilgilerini göster  delikız adlı üyeye email gönder  delikız adlı üyeye özel mesaj gönder  delikız adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
çünkü esasen camus yanıldı ve asıl olan intihardır. :)
karagöz'e verilen sendrom azizliği de buradan geliyor. bilgiye karşı sezgi, saçmaya karşı intihar kutsanıyor.

şerhiyatım pek yakında efenim...

alıntı:
Sisifos, Homeros`a göre ölümlülerin en bilgesiydi. Tanrıları kızdırması sonucu bir kayayı dağın tepesine çıkarmakla cezalandırılmıştı. Tam çıkardığı sırada taş aşağı yeniden yuvarlanıyor, taşın ardından bakan Sisifos aşağı inip tekrar taşı çıkarmaya çalışıyordu. Camus`ye göre bu kısır döngüyü trajik yapan da kahramanın her deneyişinde tekrar düşeceğini bile bile taşı çıkarmaya gayret etmesidir.

Camus saçma kavramını burada kurar, yaşamın beyhudeliğinin bilincinde olan insan. Bu durum bütün dinlerin temelini oluşturur ve din sayesinde yaşama anlam verilebilir. Fakat Camus bunu kabul etmez, en büyük uyumsuz kahraman Sisifos üzerine saçma`nın farkındalığının tarihsel gelişimini anlatır.

Dağın tepesinden kayanın düştüğünü gören Sisifos, inişi sırasında düşkün durumunun bütün enginliğini bilir. Ama Sisifos tanrıları yadsıyan ve kayaları kaldıran üstün sadıklığı öğretir. O da her şeyin iyi olduğu yargısına varır. Bundan dolayı da "Sisifos`u mutlu olarak tasarlamak gerekir."

Camus, pes etmez.Sisifos`un durumuna sonsuza kadar çare bulamayacağını bilir. Fakat, saçmanın geriletilebileceğinin farkındadır. Bu yüzden " tepelere doğru tek başına didinmek bile bir insanın yüreğini doldurmaya yeter. " diyerek intiharı haksız çıkartır.

Yukarı ÇıkAşağı İn
ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 06/06/2009 :  17:00:35  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Örnekten hareketle,Sisifos yerine ada'yı, yuvarlanan taş yerine de yd toplantısını koymalıyız.
Bu durumda ada övgü mü almış olmaktadır, yoksa yerilmekte ve intihara mı davet edilmektedir?
Yukarı ÇıkAşağı İn
ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 06/06/2009 :  17:04:44  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bana kalırsa övgü kesinlikle ön planda.
Sonuçta, kudretli tanrılara boyun eğmeyen bir bilgeden söz ediyoruz.
Yaptığı iş bir hedefe varmayacak bile olsa, güce boyun eğme kolaycılığına sığınmamış. Yukarı ÇıkAşağı İn
ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 06/06/2009 :  17:06:38  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Öte yandan, bu mit'ten intihara övgü anlamını süzersek, tüm insanların intihar etmemesi için herhangi bir neden üretmek olanaksızlaşır. Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 07/06/2009 :  21:13:51  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
çok ilginç ama delikız ın alıntıladığını okuduğumda, birebir kacivat a uygun olduğunu gördüm. alıntıyı gerçekten iyi okumuşsun ra, son yüzyıllık kacivat geçmişini göz önüne seriyor:)
kacib, kendisini ölümlülerin en bilgesi olarak zaten hep gördü. bunun için başkasına ihtiyaç duymadı. tanrılara başkaldıran hep oydu. bunun için sürekli cezalandırılan ama yine de hiç yılmayan.
''saçmayı'' daima işleyen kendisi değil miydi? hacivat ve karagöz de de bunu yapmıyor mu? ama bir tek şey var: intihara davet ettiği kişi baştan beri ada idi.
o, sezgi yerine bilgiyi kullanmaya çalışıyor ve saçmanın canhıraş umutsuzluğunda yani sezgi ile yaşayan ada nın kaybolup gitmesine ihtiyaç duyuyordu. bunu ona giydirmeye çalışıyordu. oysa ada gitmiyor, kacivat da yanılgısını kabul edemiyor, dağın tepesine bir kere daha çıkmaya bileniyordu. saçma ve sonsuz umutsuzlukta bilinçsizce acı çekecek olan ada olmalıydı ona göre ve kendisiyle bu kıyas onu arındıracaktı bir bakıma. kabaca şöyle de denebilir onun için: ''ada lütfen yenil ve sen öl, ben yaşamak istiyorum'':)
alıntı:
Sisifos, Homeros`a göre ölümlülerin en bilgesiydi. Tanrıları kızdırması sonucu bir kayayı dağın tepesine çıkarmakla cezalandırılmıştı. Tam çıkardığı sırada taş aşağı yeniden yuvarlanıyor, taşın ardından bakan Sisifos aşağı inip tekrar taşı çıkarmaya çalışıyordu. Camus`ye göre bu kısır döngüyü trajik yapan da kahramanın her deneyişinde tekrar düşeceğini bile bile taşı çıkarmaya gayret etmesidir.

Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  15:27:40  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kızının adı ne haci? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  15:31:24  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
24 mart'da doğdu. adını ada koydum. bunu daha önce söylemiştim. hiç ağlamıyor. sadece annesinin memesini istediğinde hafifçe mızmızlanıyor. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  15:52:51  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu topik, eskiden kızıma isim arıyorum topiğiydi gerçekten de... ilk sayfalarda yüzlerce kız ismi var ama isim arayanlar kızlarının ismini asla açıklamamış. bunu yapmak için tuhaf şartlar öne sürüyorlar; kacivat kimliğini açıklasın falan gibi.. sen neden kızının adını açıkladın? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  15:55:26  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu topik henüz ortaya çıkmadan önce, hatta kızım ana rahmine düşmeden önce de adını biliyordum gözüm. ada dışında bir seçenek yoktu :) Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  15:59:39  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ilk sayfalara tekrar şöyle bir göz gezdirdim; bir kız ismi olarak ada seçeneği hiç bir zaman ifade edilmemiş. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  16:03:47  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu seçenek bir tek kişinin bile aklına gelseydi ve bunu buraya yazsaydı, kızıma ada ismini koymazdım gözüm.

çünkü bunu gördüğüm anda, ismin dejenere olduğunu düşünürdüm. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 08/06/2009 :  20:08:01  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
bizden farklı olarak agaclar.net üretiyor adacım. çene yapmıyor. burada hareket olmazsa bereket de olmuyor.
geçen hafta davet edildiğim toplantılarına gidemediğime çok üzüldüm.
henüz hiçbir davetlerine de icabet edemedim ama kimseyi beklemedikleir için yola devam ediyorlar.
yasamdersleri maalesef artık vizyon sahibi bir yer olmaktan çıktı.
agaclar.net e giren arkadaşlar da orada neler yapıldığını görürler, imrenip tebrik ediyorum

aman tanrım,
bütün dişlerim 32*32 kere dökülsün. yerlerde sürünecek kadar diş ağrıları çekeyim. hepsi tek tek kurtçuklar tarafından canlı canlı yensin, ama Allah beni bu zihniyete muhtaç etmesin haci. aman tanrım! Yukarı ÇıkAşağı İn
jezebel
Kap

Italy
57 Mesaj
Gönderildi - 10/06/2009 :  02:08:44  jezebel adlı üyenin bilgilerini göster  jezebel adlı üyeye email gönder  jezebel adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
uremeyi dusunmedigim icin kedi alirsam birgun setalet koyacagim ismini Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 11/06/2009 :  20:29:12  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
siz bir transseksüel olabilir misiniz jezebel? Yukarı ÇıkAşağı İn
ra
Kaplumbağa

Egypt
2311 Mesaj
Gönderildi - 11/06/2009 :  21:03:30  ra adlı üyenin bilgilerini göster  ra adlı üyeye email gönder  ra adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Vay canına!
Bu derece derin bir analitik yetenek eski üyelerimizden faris'te bile yoktur. Yukarı ÇıkAşağı İn
jezebel
Kap

Italy
57 Mesaj
Gönderildi - 12/06/2009 :  00:50:11  jezebel adlı üyenin bilgilerini göster  jezebel adlı üyeye email gönder  jezebel adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:

siz bir transseksüel olabilir misiniz jezebel?

hayir disiyim, sadece bir erkekle sureklilik iceren bir iliski istemiyorum.hemcinselerimle de ilgilenmiyorum saglikli bir disiyim Yukarı ÇıkAşağı İn

memet
Kaplumbağa

Türkiye
1572 Mesaj
Gönderildi - 12/06/2009 :  08:05:16  memet adlı üyenin bilgilerini göster  memet adlı üyeye email gönder  memet adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Yarabbi sen kullarına yardım et, Rumyos ama Türkleri sevmiyor dişiama erkekleri sevmiyor. Lezbien de değil ama sağlıklı. İki derdi bir bedene yollama rabbim. Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 12/06/2009 :  08:08:13  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
...sadece bir erkekle sureklilik iceren bir iliski istemiyorum...

yani one nigh stand ilişkilere evet diyebilirsiniz. aslında size transseksüel olabilir misiniz diye sorduğumda, sadece evet veya hayır diye cevaplayacağınızı düşünmüş, açılımlara gireceğinizi tahmin etmemiştim. oysa siz:
a: dişi olduğunuzu,
b: erkeklerden hoşlandığınızı,
c: erkeklerle sürekli ilişkiye tahammül edemediğinizi ve ama,
d: tek gecelik ilişkilere hayır diyemeyeceğinizi,
e: eşcinsel olmadığınızı,
f: sağlıklı bir dişiyim diyerek, (hangi anlamda kullanıyorsunuz anlamadım ama, eşcinsel değilim anlamındaysa), eşcinselleri sağlıksız gördüğünüzü bir çırpısa açıklayıverdiniz jezebel.

not: yine de gitmeyin!
Yukarı ÇıkAşağı İn

jezebel
Kap

Italy
57 Mesaj
Gönderildi - 12/06/2009 :  09:18:19  jezebel adlı üyenin bilgilerini göster  jezebel adlı üyeye email gönder  jezebel adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sureklilik istemiyorum evet, bu bir gecelik iliskilere acik oldugumu mu gosteriyor ? oladabilir olmaz demiyorum ama o kadar etkileyebilen birisi cikmadi.
Sureklilik derken, iliskilerdeki resmiyetten, sahiplenmeden, acikcasi bir adamin gelip hayatima coreklenmesinden hoslanmiyorum. eglenceli zaman gecirelim kafi, sacma sapan anlamlar yuklemek bana gore degil,kimsenin ask bocugu olmaya hevesli degilim zaten olamiyorum beceremiyorum.
escinsel manasinda soylememistim onu,(kizsal seylerdi aslinda) escinselleri rahatsiz bulmuyorum ama itiraf etmeliyim ki iki kadinin birlikteligi iki erkekten daha estetik geliyor bana en azindan izlerken...
ayrica birisi size transseksuel misiniz? dediginde. hayir diyip kimse kapatmaz konuyu, cunku zaten o sorunun amaci bellidir, sadece siz sevmiyorsunuz oyun oynamayi mosyo ada :) Yukarı ÇıkAşağı İn
Konu 23 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000