Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 saatli maarif takvimi
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 23
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 14/03/2009 :  21:54:52  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
eeee, o zaman hacivat ve karagöz şu kişidir deyip, kesin ve somut bir isim bildirmek mümkün değil. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 14/03/2009 :  22:01:12  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu doğru bir tesbit gözüm.
bence hacivat da karagöz de babaxa'nın bizzat kendisi. bir onu bir bunu konuşuyor ama bazı şeyleri açıklamamak için numara yapıyor.

bir konu açıp, 4 yıl sonra konuyu açan tarafından aynı konuya sadece tek mesaj yazılmasını başka türlü açıklayamazsın. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 14/03/2009 :  22:09:09  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sence bu durumun daha önce yaşanmış bir örneği var mı? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 14/03/2009 :  22:13:31  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
şu açıdan bakarsan yok.

herkese, umuma açık, şifresi bilmem nesi bilinen bir nickin kime ait olduğunu merak ederek, kimliğini açıklarsan ben de açıklarım mantığını ileri sürmenin dünyada başka bir örneğinin bulunduğunu sanmıyorum. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 14/03/2009 :  23:14:39  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yok bee, öyle bi cacık yapmaaz ooo...
yapsa da zaten kafa kıyakken de yapardı biriki saçmalık, hemencik de anlardık.

ayrıca hacıçelebi (veyahut blackeye), hummm'lu mesaj dışında kamuya açık bu konseptte benim tam ve tam olarak ikinci meşajım, yani babaxa olarak. hem vallahi hem billahi, aaaa (dalgalı olarak okunan a)!

öyle bi yem atayım, sonra başka bi tane numara çekeyim taraklarında bezim filan da hiiiç olmaz (sesi kısarak ufalan i).

arada puştluk yapmayı severiz ama bu tip oyunları, cık (dili şaklatmalı cık)...

andırstud mi, ha meeen (zenci eee'si).

hahaha, güzelmiş burası ya (eğlenmeli kahkahanın haha'sı)...
Yukarı ÇıkAşağı İn

Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:10:45  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
hahaha, güzelmiş burası ya

evet, herşey çok eğlenceli. hayatın kendisi tam bir komedi. ha-ha. komik bir şeyler bulmak için çaba göstermemiz gerekmiyor. hayat tam bir komedi zaten. ha ha ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:13:00  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
komik olmak için oyun oynamamız gerekmiyor değil mi haci? kendimiz olalım yeter. ha- ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:14:34  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ha ha ha. evet gözüm. komik olmak için kendin ol yeter. başka hiç bir şeye ihtiyacın yok. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:15:55  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ha ha ha.
çok komiksin haci. ha ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:17:17  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ha ha
ha Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:18:44  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
heee, he vallahi.
komiksin. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:19:27  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
heeeee. ha ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:27:07  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu üst düzey sanatsal faaliyetlerin dolayısıyla kilitlenebilirsin haci. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:32:56  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
daha alt düzeydeki sanatsal faaliyetler için de kilitlendim gözüm. tam 7 gündür buraya hiç kimsenin mesaj yazmamasının sebebi nedir sanıyorsun?

ha ha ha

ha!

Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:51:01  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
şapkamı önüme koyup çok düşündüm ama bir cevap bulamadım haci.
ha ha Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:53:10  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
cevabı biliyorum ama kıyısından köşesinden bile geçemiyorum gözüm. şartlar buna engel oluyor. ha ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:54:37  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ciddi derecede komiksin haci. tam bir klinik vakasın. ha ha haaaa. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 16/03/2009 :  22:57:15  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ha ha yaaaaa ha ha. çok komik yahu. Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  06:55:28  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kız kacı özledim seni. bi laf atsan bulaşıcam ama olmuyo işte. bira içmece ben. ra ya measaj attım bakim bulaşıcak mı.
karınca yavrusu yan odada super natural izliyor. izledikçe korkudan sabaha kadar dibimde yatıyor. hayat sadece birayla güzelmiş, geç anladım ama ossun. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  19:53:02  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yav haci, sana bi şey sorucam. ciddi bir konudan konuşurken, konuşmamı bitirir bitirmez hemen peşinden kahkahayı bassam komik olur muyum sence? ha? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  19:54:00  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
cem yılmaz taktiği ha? ha-ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  21:50:17  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kızına ne isim koydun haci? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  21:56:03  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kızım ana rahmine düşmeden önce adını biliyordum. Ada dışında başka bir ismi hiç düşünmedim. ha-ha.

Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  21:57:55  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yav sen söyleyince internet literatürüne baktım. ada diye bir kız ismi yok. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  21:59:38  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ama bundan sonra olacak. ha ha-ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  22:05:15  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
mesajının sonuna haha ekleyince komik olduğunu mu zannediyorsun? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  22:09:42  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yok bu kızı nasıl yaptığımı hatırladım da ona güldüm. yaşadığım sürece o AN aklımdan silinmeyecek. ha ha. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 17/03/2009 :  23:03:50  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bütün ayrıntılarıyla anlatmayı denesene. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 19/03/2009 :  18:20:53  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
leylek getirdi gözüm. bu ortamda daha fazla ayrıntıya inemiyorum. insanlar doğrulara değil, yalanlara daha kolay inanır. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 19/03/2009 :  20:01:20  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
saçmalama. çocuk mu kandırıyorsun? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 19/03/2009 :  20:41:50  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
çıplak gerçek acıtır gözüm. mutlaka bi yerlerine batar. zorlama beni. yalanlara inanmak daha kolaydır. çünkü yalanlar hayata hizmet eder. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 19/03/2009 :  22:55:12  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sen gerçeği söyle de, istersen acıtıp acıtmadığına ben karar vereyim. olmaz mı? ha? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 22/03/2009 :  06:25:48  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
netice de baba'nın kızının adı neeeeeeee? Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 22/03/2009 :  06:29:54  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bırak baba'nın kızını da, sen esas faris'in teli'nden haber ver cavcav. :D Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 03/04/2009 :  20:25:00  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yav gözüm, baba kızının adını söylememek için direniyor. böyle bir kızın dünyaya geldiği bile meçhul. baksana bu konuya takan olmasın diye topiğin adını bile değiştirmiş.

biz en iyisi saatli maarif takvimleri üzerinden devam edelim. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 03/04/2009 :  20:29:42  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
:)
yeni başlık ile ilgili, ilk mesaj olarak yazılan metni okumadığın anlaşılıyor. bak buraya yapıştırayım da gözün gönlün açılsın.

alıntı:
bu yeni başlık meseleyi biraz daha oyalayacak ve uzatacaktır.

lakin sonuçta konuyu ne silmeyi ne kilitlemeyi becerebildim.
durumun maksadı haddini aştı ve o gece çocuğu nasıl yaptım biliyor musun'un ortaokul zekasına kadar geldi saçmalık.

varmak istediğim şey, bu başlık tarafımdan açıldığı için, artık kapatılmasını rica ediyorum.

yoksa daha bi yığın hacivat karagöz sahte adı altında anafikirden taşarak fazlalaştırılmış laf öbekleri döner durur burda.

maarif kısmına bakarsak
wine of day
dimitrakopulo...

Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 03/04/2009 :  20:35:51  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
vaayyy, gözüm haklısın. ilk mesaj değişikliğini okumamıştım. topiğin isim değişikliği üzerine kafa yoruyordum.
derin bir analiz gerektirir bu değişiklik. bravo. değişim gözünden kaçmamış. Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 03/04/2009 :  21:02:41  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
saatli maarif takvimi üzerinden mi gidelim, yoksa isim ve niyet değişikliği üzerine yorumlar mı yapalım? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 03/04/2009 :  21:06:22  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
acele etme gözüm. önce bak bakalım. bugünkü saatli maarif takvimimizde ne yazıyor. oturduğun yerden kalk, duvara kadar gidip bi bak. ne yazıyor? Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 03/04/2009 :  21:09:57  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
"Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine,kıyamete kadar her gün,o kadar sevap verilir ki,adedini Allahü teâlâ bilir.
Hadîs-i şerîf"
bunlar yazıyor haci. Yukarı ÇıkAşağı İn
Konu 23 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000