| Yazan |
Konu  |
 |
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 10/02/2010 : 21:55:35
23.sayfa bu mesaj hariç, doldurmamız gereken 39 mesaj daha var buyur bakalımyeni ve beyaz bir boşluk seni motive etmemi bekliyorsun aslında buna gerek yok kendine bir topik seçeceksin ve yazacaksın hepsi bu kaybolup gitse de olur

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 10/02/2010 : 21:59:43
benimkileri çıkarsan sadece 20 mesaj düşüyor payına yeni sayfaya geçmek için

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 17/02/2010 : 19:33:24
farmville komşum olmak isteyen var mı?

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 17/02/2010 : 23:19:47
hiç bir anlamı olmayan bir dünyada yaşıyoruz madem anlamsız mesajlar yazmanın tam sırası duyan ve okuyan olursa şiir zannetsin bu anlamsız çığlıkları

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 17/02/2010 : 23:26:29
geçen gün bir korku filmi seyrettim canlı canlı dikiyordu adamın biri kadının ağzını her iğneyi batırdığında bir çığlık bir çığlık kanım donuyor sandım neden hep kadınların ağzını dikerler bu sapık zihniyetler

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 17/02/2010 : 23:40:17
ağzı çelik tellerle dikilmiş kadın imgesi muhteşem bir imge nerden bulursun lan böyle şeyleri

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 17/02/2010 : 23:42:54
alıntı: şimdi şu manzarayı gözünün önüne getir: adem, elinde gazetesi kanapeye oturmuş okuyor. havva da kocasının başına dikilmiş, bilgilerini satmak için adamın başının etini kemiriyor. habire makinalı tüfek gibi konuşuyor. adamcağız bir dakikalık sessizlik için ruhunu verecek nerdeyse... bu manzara adem için cehennem değil de nedir? cennette yalnız kalmayayım umuduyla evlendi ama havva’nın merakı yüzünden hayatı cehennem oldu. “bi sus be kadın, kafamı siktin sabahtan beri...” şeklinde bir günah cümlesi sarfederek cennetten kovulması işten bile değil
kovacak ve kovulacak cennet kalmayınca alternatif arayışlara girişiliyor demek ki.

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 22/02/2010 : 01:16:09
haci sen bir yalancısın. çelişkilisin. bir sayfada söylediğin şeyin tam tersini, diğer sayfada söyleyebiliyorsun. güvenilmesi zor bi tipsin. daha kendi içinde çözümleyemediğin fikirleri, saçma düşüncelerini hiç utanmadan yazabiliyorsun buraya...

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 22/02/2010 : 05:45:02
kanıt göstermen lazım gözüm. yoksa söylediklerin havada kalır, çamur at izi kalsın mantığı olur.bana kanıt göster, söylediklerine inanayım. bak şurada çelişki var, şurada yalan var, şurada saçmalamışsın, şurada A diyorsun ama burada tam tersini söylüyorsun falan de...

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 22/02/2010 : 06:52:06
sana basitçe bir kanıt göstereyim haci.örneğin şu aşağıdaki mesajında kadınları yüceltiyorsun. süslü püslü cümlelerle damardan giriyorsun. bu mesajını okuyan biri senin kadınlara ve kadınsı özelliklere hayranlık duyan biri olduğunu zanneder. alıntı: oysa ki, kadın bedeni estetiğin, zarafetin, sanatın, mükemmelliğin zirve yaptığı yerdir. kadın ruhu ise, yeryüzünde henüz bilimin bile giremediği, bekaretini koruyan, el değmemiş, sırlarla dolu olan ve insanın merak duygusunu sonuna kadar kamçılayan tek yerdir; başka bir gezegenin amazon ormanları gibidir.işte yemek yapmak; bu ruha biraz da olsa yakınlaşmak, bebeğini emziren annenin duygularının uzaktan da olsa fısıltısını hissetmek, hafiften de olsa o inanılmaz kadınsı evrenin kokusunu duymak; sanat, temizlik, saflık, güzellik, estetik ve zarafetin sınırlarını zorlamak anlamına gelir.
ama sonraki mesajlarında kadınları ve kadınlığı aşağılıyorsun. adem/havva efsanesini fon müziği olarak kullanıp kadınlara olmadık sıfatlar yakıştırıyorsun. sözü uzatmadan senin mesajlarına müracaat edelim: alıntı: üstelik bu bilgileri kendilerine saklamaz, dedikodu ve dırdır şeklinde ortama yaymaya çalışırlar. aliye rona bile bu kadınlar karşısında yatık emine gibi kalır.
alıntı: havva’nın merakı yüzünden hayatı cehennem oldu. “bi sus be kadın, kafamı siktin sabahtan beri...” şeklinde bir günah cümlesi sarfederek cennetten kovulması işten bile değil.
alıntı: ilişkinin ilerleyen günlerinde, fiziksel güçsüzlüğünün yarattığı eşitsizliği ödünlemek için, kadın, şeytanın bile aklına gelmeyecek yollar, yöntemler, stratejiler geliştirmeye başlayacaktır. yasak meyveyi koparıp yemek de bu yöntemlerden biridir.
alıntı: demek ki, bu kadınlara akıl yönünden fakir ama duygusal yönden zengin bir beyin verilmiş gözüm. bu kadın kısmının önündeki duygu barajının önünü açtın mı, bir çağlamaya başlıyor ki, durdur durdurabilirsen... etrafı kasıp kavuruyor, yıkıp geçiyor, anası ağlamadık adem oğlu kalmıyor ortalıkta...
bu kadar yetmezse kanıtları çoğaltabilirim istersen.

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 24/02/2010 : 03:42:43
yok gözüm, kanıtları çoğaltmana gerek yok. iyi bir nokta yakalamışsın. hakikaten de çok çelişkili bir durum... ben de kendimden utandım okurken.ne yapsam ki acaba? bir yanım kadınlardan hoşlanıyor, onları zarif ve çekici buluyor ama diğer yanım nefret ediyor. bu tuhaf durumu nasıl çözümlesem ki acaba? ikileme düştüm yeminle; parçalanıyorum, bölünüyorum.

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 24/02/2010 : 18:04:28
ne diyon sen be haci ben bu işlerden anlasaydım gider oksfortta prof olurdum.

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 24/02/2010 : 20:08:36
hangi işlerden anlasaydın?

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 25/02/2010 : 07:23:05
yahu haci kadınlar konusunda çelişkideyim ikiye bölündüm parçalandım diyorsun yabelinden aşağısı kadınlardan hoşlanıyormuş belinden yukarısı hoşlanmıyormuş hani işte bu durumun çözümü bende değil diyorum çözümü bilseydim oksforda prof olurdum

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 26/02/2010 : 23:00:21
gözüm, ben hiç bir zaman, belimden aşağısı kadınlardan hoşlanıyor belimden yukarısı hoşlanmıyor demedim. birazcık uyduruyorsun sanki ya da özellikle yanlış anlıyorsun.ben sadece, kadınların ömrümü çiğ çiğ yediğini, tükettiğini, beni parçalayıp böldüklerini söylüyorum. ruhsal anlamda yani... bu konuda emin olamadığım, işin içinden çıkamadığım, yumak yumak birbirine karışmış ruhsal ve davranışsal sorunlarım var ve bu sorunların benden mi yoksa ilişkide olduğum kadınlardan mı kaynaklandığını çözemiyorum. bu da beni çıldırtıyor. söylemek istediğim buydu ve bu yüzden senden yardım istedim ama sen işi dalgaya vurdun yine... aslında kabahat bende, tam da adamına söylüyorum bunları, seninle konuşulacak mesele değil ki bunlar... neyse unut gitsin. biz seninle başka bir şey yapalım en iyisi. bu kadın meselesi karışık ve artık sıkılmaya başladım.

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 27/02/2010 : 03:00:43
alıntı: biz seninle başka bir şey yapalım en iyisi.
yapalım haci sen başla ben gelirim arkandan ne yapıcaz

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 28/02/2010 : 10:24:45
alıntı: ben sadece, kadınların ömrümü çiğ çiğ yediğini, tükettiğini, beni parçalayıp böldüklerini söylüyorum. ruhsal anlamda yani...
eğer bir tür manyak değilsen, bu sefer bir erkeği denemeni tavsiye ederim. yakından tanıdığım bir arkadaşım bana onlarla beraber olmanın özellikle ruhuna fevkalade iyi geldiğini, çünkü onu ancak bir erkeğin en doğru anladığını ve tam olarak ihtiyacı olan şefkati ona ancak bir erkeğin verebileceğini söyledi. doğru vallahi, çünkü gözümle gördüm. ben de şimdilik ''teorik olarak'' düşünüyorum ki... bir erkek neden sevilmesin? bir erkek neden doğru insan olmasın? bir erkek ilişkide neden eğlenceli, kibar, paylaşımcı, sevgi dolu, aynı zamanda ne istediğini karşısındakine adaletli olabilecek kadar bilen, yaşamdaki her an için ona yardım edebilecek kadar verici, cömert, öngörüşlü, olgun, aynı zamanda seksi, telefonda sesini duyduğu anda bile erekte olabilecek kadar arzu dolu olmasın ki?

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 28/02/2010 : 16:30:34
ada doğru söylüyor haci gel bi kere de beni dene belki memnun kalırsın unutursun kadınları

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 02/03/2010 : 06:50:52
senin kıllı suratını ne yapayım ki ben gözüm?iyi ki msn filan icat oldu da elektronik ortamda suratını görmeden konuşuyoruz böyle uzaktan... neydi o öyle, eskiden perdede göz göze bakarak konuştuğumuz günler; şakası bile kötü. aman aman, iyi ki teknoloji var. buna alıştıktan sonra seninle yüz yüze gelmeyi hayal bile edemiyorum yani.

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 09/03/2010 : 00:41:34
yok yahu haci yanlış anladın burada karşılıklı konuşuyoruz erkek erkeğe aynı şeyi bir kadınla yapsaydın diyorum aynı tadı alamazdın araya başka niyetler girerdimanevi anlamda yani benimle kurduğun ilişki bir kadınla kurabileceğin ilişkiden daha doyurucu olmuyor mu senin için sen bir kadın olsaydın böyle konuşamazdım ve aklım başka yerlere giderdi sen herşeyi manyaklık çerçevesinden algıladın ne yapayım lan ben senin suratını şeytan görsün

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 09/03/2010 : 18:44:00
tamam gözüm, anladım ben seni... acilen kapsamlı bir "ilişki analizi" yapalım en kısa zamanda...

|
Karagöz
Kaplumbağa
799 Mesaj
|
Gönderildi - 15/03/2010 : 17:49:57
ilişki analizi manalizi anlamam ben haci diyaloglarımızı durup dururken gey mey muhabbetleri ile ilişkilendirdin bu yüzden seni affetmeyeceğim hem sana ne benim cinsel tercihimden hayatımdan sen kendi götünden korkuyorsun ve bunu bana yansıtıyorsunsen işi cinsel boyuta taşıyacağına diyalogların içeriğine konsantre ol sana ne lan benim cinsel hayatımda kiminle yattığımdan filan

|
Hacivat
Kaplumbağa
811 Mesaj
|
Gönderildi - 15/03/2010 : 17:54:35
alıntı: ada doğru söylüyor haci gel bi kere de beni dene belki memnun kalırsın unutursun kadınları
yav bu mesajda "gel bi kere de beni dene" deyince aklım başka yerlere gitti. hani akıl bu; gittiği yere söz geçiremiyorsun. "ilişki analizi" dediğim şey de, biraz bu türden yanlış anlamaları çözüme kavuşturmaya yönelikti.

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 26/03/2010 : 07:16:16
nazlanmayı bırak ta yazmaya başla yine, on gün olmuş adım atmayalı. amma korkmuşsun yahu; yazarken birşey olmaz merak etme.

|
naz
Kaplumbağa
Norway
1579 Mesaj
|
Gönderildi - 26/03/2010 : 08:51:51
Adalardan bir Naz gelir bizlere.....

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 01/04/2010 : 10:45:43
naz! bu mesajı yazıyorum ama sen tek bir şey yazma. nedeni: kacivat ı ürkütüyorsun ve bu nedenle buraya yazmıyor ve ben onu çok özlüyorum. ille de yazacaksan git kahve ye yaz, ben okurum, ya da herkes okur. KACİVAT, gel canım! gel ve yüzyıllardır mahcubiyet içinde sakladığın, ilk anda at kestanesi çiçeği gibi kokan ama artık acılaşıp saydamlaşan sözcüklerini akıtmaya devam et, bekliyorum.

|
ada
Kaplumbağa
Türkiye
10894 Mesaj
|
Gönderildi - 14/05/2010 : 19:35:02
kız kacivat, yeter ama uzattın artık.

|
naz
Kaplumbağa
Norway