Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 saatli maarif takvimi
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 23
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 10/02/2010 :  21:55:35  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
23.sayfa
bu mesaj hariç, doldurmamız gereken 39 mesaj daha var
buyur bakalım

yeni ve beyaz bir boşluk
seni motive etmemi bekliyorsun
aslında buna gerek yok
kendine bir topik seçeceksin
ve yazacaksın
hepsi bu

kaybolup gitse de olur Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 10/02/2010 :  21:59:43  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
benimkileri çıkarsan sadece 20 mesaj düşüyor payına yeni sayfaya geçmek için Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 17/02/2010 :  19:33:24  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
farmville komşum olmak isteyen var mı? Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/02/2010 :  23:19:47  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
hiç bir anlamı olmayan bir dünyada yaşıyoruz madem
anlamsız mesajlar yazmanın tam sırası
duyan ve okuyan olursa
şiir zannetsin
bu anlamsız çığlıkları Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 17/02/2010 :  23:26:29  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
geçen gün bir korku filmi seyrettim
canlı canlı dikiyordu adamın biri
kadının ağzını
her iğneyi batırdığında
bir çığlık bir çığlık
kanım donuyor sandım
neden hep kadınların ağzını dikerler
bu sapık zihniyetler Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/02/2010 :  23:40:17  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ağzı çelik tellerle dikilmiş kadın imgesi
muhteşem bir imge
nerden bulursun lan böyle şeyleri Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 17/02/2010 :  23:42:54  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
şimdi şu manzarayı gözünün önüne getir: adem, elinde gazetesi kanapeye oturmuş okuyor. havva da kocasının başına dikilmiş, bilgilerini satmak için adamın başının etini kemiriyor. habire makinalı tüfek gibi konuşuyor. adamcağız bir dakikalık sessizlik için ruhunu verecek nerdeyse... bu manzara adem için cehennem değil de nedir? cennette yalnız kalmayayım umuduyla evlendi ama havva’nın merakı yüzünden hayatı cehennem oldu. “bi sus be kadın, kafamı siktin sabahtan beri...” şeklinde bir günah cümlesi sarfederek cennetten kovulması işten bile değil

kovacak ve kovulacak cennet kalmayınca alternatif arayışlara girişiliyor demek ki. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 22/02/2010 :  01:16:09  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
haci sen bir yalancısın. çelişkilisin. bir sayfada söylediğin şeyin tam tersini, diğer sayfada söyleyebiliyorsun. güvenilmesi zor bi tipsin. daha kendi içinde çözümleyemediğin fikirleri, saçma düşüncelerini hiç utanmadan yazabiliyorsun buraya... Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 22/02/2010 :  05:45:02  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kanıt göstermen lazım gözüm.
yoksa söylediklerin havada kalır,
çamur at izi kalsın mantığı olur.

bana kanıt göster, söylediklerine inanayım.
bak şurada çelişki var, şurada yalan var, şurada saçmalamışsın, şurada A diyorsun ama burada tam tersini söylüyorsun falan de... Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 22/02/2010 :  06:52:06  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sana basitçe bir kanıt göstereyim haci.

örneğin şu aşağıdaki mesajında kadınları yüceltiyorsun. süslü püslü cümlelerle damardan giriyorsun. bu mesajını okuyan biri senin kadınlara ve kadınsı özelliklere hayranlık duyan biri olduğunu zanneder.

alıntı:
oysa ki, kadın bedeni estetiğin, zarafetin, sanatın, mükemmelliğin zirve yaptığı yerdir. kadın ruhu ise, yeryüzünde henüz bilimin bile giremediği, bekaretini koruyan, el değmemiş, sırlarla dolu olan ve insanın merak duygusunu sonuna kadar kamçılayan tek yerdir; başka bir gezegenin amazon ormanları gibidir.

işte yemek yapmak; bu ruha biraz da olsa yakınlaşmak, bebeğini emziren annenin duygularının uzaktan da olsa fısıltısını hissetmek, hafiften de olsa o inanılmaz kadınsı evrenin kokusunu duymak; sanat, temizlik, saflık, güzellik, estetik ve zarafetin sınırlarını zorlamak anlamına gelir.

ama sonraki mesajlarında kadınları ve kadınlığı aşağılıyorsun. adem/havva efsanesini fon müziği olarak kullanıp kadınlara olmadık sıfatlar yakıştırıyorsun. sözü uzatmadan senin mesajlarına müracaat edelim:
alıntı:
üstelik bu bilgileri kendilerine saklamaz, dedikodu ve dırdır şeklinde ortama yaymaya çalışırlar. aliye rona bile bu kadınlar karşısında yatık emine gibi kalır.

alıntı:
havva’nın merakı yüzünden hayatı cehennem oldu. “bi sus be kadın, kafamı siktin sabahtan beri...” şeklinde bir günah cümlesi sarfederek cennetten kovulması işten bile değil.

alıntı:
ilişkinin ilerleyen günlerinde, fiziksel güçsüzlüğünün yarattığı eşitsizliği ödünlemek için, kadın, şeytanın bile aklına gelmeyecek yollar, yöntemler, stratejiler geliştirmeye başlayacaktır. yasak meyveyi koparıp yemek de bu yöntemlerden biridir.

alıntı:
demek ki, bu kadınlara akıl yönünden fakir ama duygusal yönden zengin bir beyin verilmiş gözüm. bu kadın kısmının önündeki duygu barajının önünü açtın mı, bir çağlamaya başlıyor ki, durdur durdurabilirsen... etrafı kasıp kavuruyor, yıkıp geçiyor, anası ağlamadık adem oğlu kalmıyor ortalıkta...

bu kadar yetmezse kanıtları çoğaltabilirim istersen. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 24/02/2010 :  03:42:43  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yok gözüm,
kanıtları çoğaltmana gerek yok. iyi bir nokta yakalamışsın. hakikaten de çok çelişkili bir durum... ben de kendimden utandım okurken.

ne yapsam ki acaba? bir yanım kadınlardan hoşlanıyor, onları zarif ve çekici buluyor ama diğer yanım nefret ediyor. bu tuhaf durumu nasıl çözümlesem ki acaba? ikileme düştüm yeminle; parçalanıyorum, bölünüyorum. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 24/02/2010 :  18:04:28  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ne diyon sen be haci
ben bu işlerden anlasaydım gider oksfortta prof olurdum. Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 24/02/2010 :  20:08:36  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
hangi işlerden anlasaydın? Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 25/02/2010 :  07:23:05  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yahu haci
kadınlar konusunda çelişkideyim
ikiye bölündüm parçalandım diyorsun ya

belinden aşağısı kadınlardan hoşlanıyormuş
belinden yukarısı hoşlanmıyormuş hani

işte bu durumun çözümü bende değil diyorum
çözümü bilseydim oksforda prof olurdum
Yukarı ÇıkAşağı İn

Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 26/02/2010 :  23:00:21  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
gözüm, ben hiç bir zaman, belimden aşağısı kadınlardan hoşlanıyor belimden yukarısı hoşlanmıyor demedim. birazcık uyduruyorsun sanki ya da özellikle yanlış anlıyorsun.

ben sadece, kadınların ömrümü çiğ çiğ yediğini, tükettiğini, beni parçalayıp böldüklerini söylüyorum. ruhsal anlamda yani...

bu konuda emin olamadığım, işin içinden çıkamadığım, yumak yumak birbirine karışmış ruhsal ve davranışsal sorunlarım var ve bu sorunların benden mi yoksa ilişkide olduğum kadınlardan mı kaynaklandığını çözemiyorum. bu da beni çıldırtıyor. söylemek istediğim buydu ve bu yüzden senden yardım istedim ama sen işi dalgaya vurdun yine...

aslında kabahat bende, tam da adamına söylüyorum bunları, seninle konuşulacak mesele değil ki bunlar... neyse unut gitsin. biz seninle başka bir şey yapalım en iyisi. bu kadın meselesi karışık ve artık sıkılmaya başladım.

Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 27/02/2010 :  03:00:43  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
biz seninle başka bir şey yapalım en iyisi.

yapalım haci
sen başla ben gelirim arkandan
ne yapıcaz Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 28/02/2010 :  10:24:45  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
ben sadece, kadınların ömrümü çiğ çiğ yediğini, tükettiğini, beni parçalayıp böldüklerini söylüyorum. ruhsal anlamda yani...

eğer bir tür manyak değilsen, bu sefer bir erkeği denemeni tavsiye ederim.
yakından tanıdığım bir arkadaşım bana onlarla beraber olmanın özellikle ruhuna fevkalade iyi geldiğini, çünkü onu ancak bir erkeğin en doğru anladığını ve tam olarak ihtiyacı olan şefkati ona ancak bir erkeğin verebileceğini söyledi. doğru vallahi, çünkü gözümle gördüm.
ben de şimdilik ''teorik olarak'' düşünüyorum ki... bir erkek neden sevilmesin? bir erkek neden doğru insan olmasın? bir erkek ilişkide neden eğlenceli, kibar, paylaşımcı, sevgi dolu, aynı zamanda ne istediğini karşısındakine adaletli olabilecek kadar bilen, yaşamdaki her an için ona yardım edebilecek kadar verici, cömert, öngörüşlü, olgun, aynı zamanda seksi, telefonda sesini duyduğu anda bile erekte olabilecek kadar arzu dolu olmasın ki? Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 28/02/2010 :  16:30:34  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ada doğru söylüyor haci
gel bi kere de beni dene
belki memnun kalırsın unutursun kadınları Yukarı ÇıkAşağı İn
Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 02/03/2010 :  06:50:52  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
senin kıllı suratını ne yapayım ki ben gözüm?

iyi ki msn filan icat oldu da elektronik ortamda suratını görmeden konuşuyoruz böyle uzaktan... neydi o öyle, eskiden perdede göz göze bakarak konuştuğumuz günler; şakası bile kötü.

aman aman, iyi ki teknoloji var. buna alıştıktan sonra seninle yüz yüze gelmeyi hayal bile edemiyorum yani. Yukarı ÇıkAşağı İn

Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 09/03/2010 :  00:41:34  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
yok yahu haci
yanlış anladın
burada karşılıklı konuşuyoruz
erkek erkeğe
aynı şeyi bir kadınla yapsaydın diyorum
aynı tadı alamazdın
araya başka niyetler girerdi

manevi anlamda yani

benimle kurduğun ilişki
bir kadınla kurabileceğin ilişkiden
daha doyurucu olmuyor mu senin için

sen bir kadın olsaydın
böyle konuşamazdım ve aklım başka yerlere giderdi
sen herşeyi manyaklık çerçevesinden algıladın
ne yapayım lan ben senin suratını
şeytan görsün
Yukarı ÇıkAşağı İn

Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 09/03/2010 :  18:44:00  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
tamam gözüm,
anladım ben seni...
acilen kapsamlı bir "ilişki analizi" yapalım en kısa zamanda... Yukarı ÇıkAşağı İn
Karagöz
Kaplumbağa

799 Mesaj
Gönderildi - 15/03/2010 :  17:49:57  Karagöz adlı üyenin bilgilerini göster  Karagöz adlı üyeye email gönder  Karagöz adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ilişki analizi manalizi anlamam ben haci
diyaloglarımızı durup dururken gey mey muhabbetleri ile ilişkilendirdin
bu yüzden seni affetmeyeceğim
hem sana ne benim cinsel tercihimden hayatımdan
sen kendi götünden korkuyorsun
ve bunu bana yansıtıyorsun

sen işi cinsel boyuta taşıyacağına
diyalogların içeriğine konsantre ol
sana ne lan benim cinsel hayatımda kiminle yattığımdan filan Yukarı ÇıkAşağı İn

Hacivat
Kaplumbağa

811 Mesaj
Gönderildi - 15/03/2010 :  17:54:35  Hacivat adlı üyenin bilgilerini göster  Hacivat adlı üyeye email gönder  Hacivat adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:
ada doğru söylüyor haci
gel bi kere de beni dene
belki memnun kalırsın unutursun kadınları

yav bu mesajda "gel bi kere de beni dene" deyince aklım başka yerlere gitti. hani akıl bu; gittiği yere söz geçiremiyorsun. "ilişki analizi" dediğim şey de, biraz bu türden yanlış anlamaları çözüme kavuşturmaya yönelikti. Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 26/03/2010 :  07:16:16  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
nazlanmayı bırak ta yazmaya başla yine, on gün olmuş adım atmayalı. amma korkmuşsun yahu; yazarken birşey olmaz merak etme. Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 26/03/2010 :  08:51:51  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Adalardan bir Naz gelir bizlere..... Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 01/04/2010 :  10:45:43  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
naz!
bu mesajı yazıyorum ama sen tek bir şey yazma. nedeni: kacivat ı ürkütüyorsun ve bu nedenle buraya yazmıyor ve ben onu çok özlüyorum.

ille de yazacaksan git kahve ye yaz, ben okurum, ya da herkes okur.

KACİVAT, gel canım!
gel ve yüzyıllardır mahcubiyet içinde sakladığın, ilk anda at kestanesi çiçeği gibi kokan ama artık acılaşıp saydamlaşan sözcüklerini akıtmaya devam et, bekliyorum.
Yukarı ÇıkAşağı İn

ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 14/05/2010 :  19:35:02  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kız kacivat, yeter ama uzattın artık. Yukarı ÇıkAşağı İn
naz
Kaplumbağa

Norway
1579 Mesaj
Gönderildi - 18/05/2010 :  03:22:37  naz adlı üyenin bilgilerini göster  naz adlı üyeye email gönder  naz adlı üyeye özel mesaj gönder  naz adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Ben değilmişim sebebi.... Yukarı ÇıkAşağı İn
Konu 23 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000