Yaşam Dersleri Forum
wdyd.com | Bilgilerim | Üye Kaydı | Yeni Mesajlar | Üyeler | Arama | Yardım | Sohbet
Üye adı:
Parola:
Parolayı kaydet
 Bütün forumlar
 *Yaşama dair her şey*
 saatli maarif takvimi
 Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Sayfa: 
/ 23
Yazan Önceki Konu Konu Sonraki Konu  Aşağı İn
babaxa
Kaplumbağa

Türkiye
7216 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  02:11:32  babaxa adlı üyenin bilgilerini göster  babaxa adlı üyeye email gönder  babaxa adlı üyeye özel mesaj gönder  babaxa adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bu yeni başlık meseleyi biraz daha oyalayacak ve uzatacaktır.

lakin sonuçta konuyu ne silmeyi ne kilitlemeyi becerebildim.
durumun maksadı haddini aştı ve o gece çocuğu nasıl yaptım biliyor musun'un ortaokul zekasına kadar geldi saçmalık.

varmak istediğim şey, bu başlık tarafımdan açıldığı için, artık kapatılmasını rica ediyorum.

yoksa daha bi yığın hacivat karagöz sahte adı altında anafikirden taşarak fazlalaştırılmış laf öbekleri döner durur burda.

maarif kısmına bakarsak
wine of day
dimitrakopulo...

Yazan - babaxa - 19/03/2009 04:59:26

pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  02:50:46  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
AYBÜKE
SILA
BESTE
DOĞA
NURLU
HİCRAN
DERYA
DERAY
MENEKŞE
AYBALA:)
FULYA
HÜLYA
FERAYE
FEHRİYE (neyse bu olmaz,kasıt ararlar ılerıde)
SU
IRMAK
NEHİR
GÖL(şaka):))

ilk bastakıler ıyı secebılırsın... Yukarı ÇıkAşağı İn

aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  10:48:29  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
BADE
CANEDA
DİDE
TAMAY
MAHPERİ
ALEDA
HÜMEYRA
LEYLİ Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  11:53:32  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kızaxa Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  11:59:27  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
nick mi arıyoruz ??! Yukarı ÇıkAşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  12:17:51  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
RAHMELİ
TANYELİ
SEHER
SEHERYELİ:)
VİLDAN
YEŞİM
AYŞEN
NURSEDA
(sadece)SEDA
YONCA
ITIR
PAPATYA
NEFİSE

VS....(bu isim anlamında degıl:))) Yukarı ÇıkAşağı İn

pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  12:23:04  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ŞAHİKA
CAZİBE
ELANUR
DEMET
SEZEN
GÜLDEN
FİRUZE
DUYGU
BEYZA
ŞAYESTE
AYCAN
SELDA
SELCAN
SEVGİ
HAMİYET
RÜYA
EMEL
SEDEF
BURCU
SEBNEM
SERBET
ÖNEM
SERENAY
GÜNEY
GÜNAY
GAYE
SEVİNÇ
Yukarı ÇıkAşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  12:25:42  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ŞAHSENEM
İFAKAT
PETEK
REYHAN
NİLÜFER
LARA
HAZAL
ZİYNET
ZENNUBE
ZERRİN
Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  12:38:48  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
pega-sus..!
Yukarı ÇıkAşağı İn
ada
Kaplumbağa

Türkiye
10894 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  12:40:18  ada adlı üyenin bilgilerini göster  ada adlı üyeye email gönder  ada adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
:))))))))) Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  13:12:51  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
aa..ciddi ciddi sustu..
pega-sus-ma..:) Yukarı ÇıkAşağı İn
sevgi
Kaplumba

370 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  13:39:38  sevgi adlı üyenin bilgilerini göster  sevgi adlı üyeye email gönder  sevgi adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
DURU: saf temız ve her zaman guzel olsun dıye
KARYA: cok eskı zamanlarda kı yasamıs bır medenıyettekı prensesın adıymıs... (kayra degıl o oglunuz olursa ona)
SANEM: ben cok sevıyorum
SEVGİ: eee benım ısmım... :))

Yukarı ÇıkAşağı İn

zoro
zubizaretta

668 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  13:45:33  zoro adlı üyenin bilgilerini göster  zoro adlı üyeye email gönder  zoro adlı üyeye özel mesaj gönder  zoro adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
çocuklara verilen isimler genellikle beyinde hangi sakatlıktan malul olunduğunun belirtisi oluyor
yani durduğun yere göre ve o yere yaptığın vurguya göre değişir

kürtçülük damarın kabarıksa berfin berivan dilan
sofuysan aleyna büşra
laiksen katıksız lara melisa
türkçüysen ayböke asena
gibi gibi

ben olsam kızı rahat bırakır ve ortalama bir isim koyardım
yasemin burcu yonca damla vesaire Yukarı ÇıkAşağı İn

nomad
Kaplumbağa

Türkiye
648 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  14:05:23  nomad adlı üyenin bilgilerini göster  nomad adlı üyeye email gönder  nomad adlı üyeye özel mesaj gönder  nomad adlı üyeye ICQ mesajı gönder  nomad adlı üyeye Yahoo! mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
ayça

walla! Yukarı ÇıkAşağı İn

aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  14:10:51  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
evet ya ..buralar yıkılsın..:)

alıntı:
ben olsam kızı rahat bırakır ve ortalama bir isim koyardım
yasemin burcu yonca damla vesaire

ben olsam bunu yapmazdım..:(
ortalama en kötüsü Yukarı ÇıkAşağı İn
kera
Kaplumbağa

Türkiye
1598 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  14:17:11  kera adlı üyenin bilgilerini göster  kera adlı üyeye email gönder  kera adlı üyeye özel mesaj gönder  kera adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
aylin
pelin
selin

Yukarı ÇıkAşağı İn

Pelin Onay
Kaplumba

Türkiye
393 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  14:19:52  Pelin Onay adlı üyenin bilgilerini göster  Pelin Onay adlı üyeye email gönder  Pelin Onay adlı üyeye özel mesaj gönder  Pelin Onay adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
..isimlerin insanların kişiliklerini ele verdiği yazılır kimi psikoloji kitaplarında..ismin anlamıyla bütünleşmek gibi..nedense bunu da ekleyeyim dedim..ama benim de eklemek istediğim isimler var elbet..

..dilara, beste, tuvanna, zeynep, lebriz( çoşkulu demek ve hatta çanakkale şehitlerine yazılan şiirde geçer), neptün, eylül ,lila, ada ve su

aklıma ilk gelenler.. Yukarı ÇıkAşağı İn

Rojda
Kaplumbağa

Turkiye
2721 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  14:27:40  Rojda adlı üyenin bilgilerini göster  Rojda adlı üyeye email gönder  Rojda adlı üyeye özel mesaj gönder  Rojda adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bence Rojda
:-) Yukarı ÇıkAşağı İn
benim
Kaplumbağa

Türkiye
2834 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  19:15:02  benim adlı üyenin bilgilerini göster  benim adlı üyeye email gönder  benim adlı üyeye özel mesaj gönder  benim adlı üyenin web sitesini ziyaret et  benim adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Nazlı..
Birgün benim kızım olursa onun adı olacak ama seve seve paylaşabilirim.
Senin kızın, bizim de sayılır.. Yukarı ÇıkAşağı İn
profond
Kaplumbağa

Turkiye
1450 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  20:33:58  profond adlı üyenin bilgilerini göster  profond adlı üyeye email gönder  profond adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
kızıma 'duygu'lu bir ad koyduğuma bin pişman oldum, keşke biri bana akıl verseydi de ona 'gerçek' deseydim..

Yukarı ÇıkAşağı İn

pia
Kaplumbağa

Türkiye
5603 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  20:39:41  pia adlı üyenin bilgilerini göster  pia adlı üyeye email gönder  pia adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bir erkek bebek doğdu
üçüncü günü bugün
alp ama "alpino"
komik birşey
uyuyor, emiyor, kaka yapıyor, uyuyor, uyanmıyor
babası deli
eve tezgahı kurmuş
fotoğraf stüdyosu gibi çalışıyor
akrabalar çıldırmış
pipisine bal sürülmeliymiş
ballı olsun diye
teni tuzla ovulmalıymış
kaynar içilrmiş burada
ısıt dediler
ısıttık
kaynatmamışız ayıp olmuş, kaynar kaynatılmalıymış onun için adı kaynarmış
hadi lan için işte dedim, tuhaf tuhaf baktılar
ben de gidip bebeğe baktım, benimki de tuhaftı
babaannesi leğen almış
e küvet vardı dedik
yok leğende yıkanmalıymış
yağlı ballı yemeliymiş, süt yaparmış, muş, miş, mış

pembe bir şey
bugün bir ara güldü
melekler güldürürmüş dediler
uyuyor, emiyor, kaka yapıyor, uyuyor, uyanmıyor
tuhaf ama çok güzel bir şey

Yukarı ÇıkAşağı İn

pia
Kaplumbağa

Türkiye
5603 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  20:58:07  pia adlı üyenin bilgilerini göster  pia adlı üyeye email gönder  pia adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bir isimle yetinmek gerek
ufuk tan doğan güneş (soyadı hariç)
var böyle isim cidden

mine
abla ismi
müge
kardeş ismi
defne
arkadaş bebeği ismi
ece
canavar ismi
Yukarı ÇıkAşağı İn

kaanerkam
Kaplum

Türkiye
109 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  22:03:43  kaanerkam adlı üyenin bilgilerini göster  kaanerkam adlı üyeye email gönder  kaanerkam adlı üyeye özel mesaj gönder  kaanerkam adlı üyenin web sitesini ziyaret et  kaanerkam adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Benim kızımın adı EGE.

Bir kızım daha olursa AYEŞE koyardım.

Ama Ebru,Özlem,Sibel koyma.
Yukarı ÇıkAşağı İn

anxious
Kap

Türkiye
38 Mesaj
Gönderildi - 21/11/2004 :  22:41:41  anxious adlı üyenin bilgilerini göster  anxious adlı üyeye email gönder  anxious adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
DURU

Bir kızım olsun isterdim hep.
Adı Duru olsun.
Nedense Duru ismi mis gibi kokardı bana.

Bir kızım oldu.
Adını kimin koyduğunu bilmediğim.
Adı dahil herşeyi ile sevdiğim.
En bariz biçimde yaydığı kokuya :) rağmen "Bahar" gibi kokan bir peri kızım var artık.

Umarım adını sever büyüdüğünde Bahar kızım, henüz adı olmayan kızınız.
Ama her ne isim verirseniz verin, hayatınızı buram buram kokutacağından eminim. Yukarı ÇıkAşağı İn

pesmelba
Kaplumbağa

Türkiye
4824 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  01:07:53  pesmelba adlı üyenin bilgilerini göster  pesmelba adlı üyeye email gönder  pesmelba adlı üyeye özel mesaj gönder  pesmelba adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Benim sevdiğim isimler:
Zerrin
Neşe
Çiğdem
Billur
Derya
İdil
Seyyal
Deniz
Çağla
Sumru
Nergis
yaprak
Zümrüt

Ayyy, kafam yerinede değil, yerine gelince daha iyilerini yazarım babaxa... hayırlı ve sağlıklı olsun Yukarı ÇıkAşağı İn

Zee
Kaplumbağa

Türkiye
713 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  09:40:37  Zee adlı üyenin bilgilerini göster  Zee adlı üyeye email gönder  Zee adlı üyeye özel mesaj gönder  Zee adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Gülbin ( gül bahçesi demekmiş. arkadaşımın ablasının adı ) Yukarı ÇıkAşağı İn
venüs
Kaplumbağa

Türkiye
640 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  11:35:35  venüs adlı üyenin bilgilerini göster  venüs adlı üyeye email gönder  venüs adlı üyeye özel mesaj gönder  venüs adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
AYDA... Yukarı ÇıkAşağı İn
pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  11:48:35  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Babaxa; sen buradan isimlere karar verırken,senın kız okulları falan bitirmiş olur bence:)))
erken karar vermekte fayda var anlamında sey ettım:)
yanı senden ''tamam karar verdım ben'' yazısını beklıyorum ben artık:))

hayırlı ugurlu olsun....

NOT/en son benım sectıklerım ise sunlar babaxa kardeş.
sahiden; doğa-aybüke-Beste-Hicran güzel isimler.benım fınale bıraktıklarım.:))
bide ek olarak DİLA dıyorum:))))

seç işte....

Yazan - pegasus - 22/11/2004 11:51:46 Yukarı ÇıkAşağı İn

mephistopheles
Kaplumbağa

Türkiye
2780 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  13:33:22  mephistopheles adlı üyenin bilgilerini göster  mephistopheles adlı üyeye email gönder  mephistopheles adlı üyeye özel mesaj gönder  mephistopheles adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
önerilerim ve şimdiye dek topikte önerilen isimlerin alfabetik listesi :

ALEDA / Anıl / AYBALA / AYBÜKE / AYCAN / AYDA / aylin / AYŞEN
BADE / Banu / Beste / BEYZA / Billur / BURCU / Buse
CANEDA / CAZİBE / Cemre / Ceren / Çağla / Çiğdem / Çolpan
Damla / Defne / Delfin / DEMET / Deniz / DERAY / Derya / Devrim / Dide / DİLA / Dilara / Dilge / doğa / DURU / DUYGU
Ece / Edis / Efser / Efsun / EGE / Ela / ELANUR / EMEL / Esen / Eser / Esin / Evren / Evrim / Ezgi / Ezra
FEHRİYE / FERAYE / Ferzan / FİRUZE / FULYA
GAYE / Gülbin / GÜLDEN / Gün / Günay / Güner / Güneş / Güney
HAMİYET / Hare / HAZAL / Hicran / HÜLYA / HÜMEYRA
İdil / İFAKAT / İlayda / İlke / İlkin / İlsu
IRMAK / ITIR
KARYA
LARA / Lerzan / LEYLİ
MAHPERİ / MENEKŞE / Merve / mine / Mine / müge
Naile / NEFİSE / NEHİR / Nergis / Neşe / NİLÜFER / NURLU / NURSEDA
Olcay / Onat
ÖNEM
PAPATYA / pelin / PETEK
RAHMELİ / Rana / Renan / REYHAN / RÜYA
SANEM / SEBNEM / SEDA / SEDEF / Seden / SEHER / SEHERYELİ / SELCAN / SELDA / Selen / Selin / SERBET / SERENAY / Serva / SEVGİ / SEVİNÇ / Seyyal / SEZEN / Sezin / Sıla / Sine / SU / Sumru / Sunay
ŞAHİKA / ŞAHSENEM / ŞAYESTE / Şule
TAMAY / TANYELİ / Tara / Tulü / Tuna
Umay / Umur
VİLDAN / Vuslat
Yankı / yaprak / YEŞİM / YONCA
ZENNUBE / ZERRİN / Zerrin / ZİYNET / Zümrüt Yukarı ÇıkAşağı İn

ilo
Kaplum

Türkiye
94 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  14:35:27  ilo adlı üyenin bilgilerini göster  ilo adlı üyeye email gönder  ilo adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
babaxa,
Ocak ayı içerisinde benimde bir kızım olacak inşallah. İsim konusunda bende senin gibi muzdaribim. Şimdiye kadar internetten, sağdan-soldan binlerce isim buldum ama hiçbirisini benim tatlı küçük aşkıma yakıştıramadım! Bu gidişle isimsiz büyüyecek kerata Yukarı ÇıkAşağı İn
estarabim
Kaplumbağa

Türkiye
2763 Mesaj
Gönderildi - 22/11/2004 :  20:20:54  estarabim adlı üyenin bilgilerini göster  estarabim adlı üyeye email gönder  estarabim adlı üyeye özel mesaj gönder  estarabim adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
almina koyma sakın onu ben koyacam Yukarı ÇıkAşağı İn
queer
Kaplumbağa

Türkiye
1575 Mesaj
Gönderildi - 23/11/2004 :  00:25:20  queer adlı üyenin bilgilerini göster  queer adlı üyeye email gönder  queer adlı üyeye özel mesaj gönder  queer adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
hiç düşünmemişim böyle birşey :)

bence malina'ya bir sormak lazım
bildiğim kadarıyla en az üç bebeğe isim bulmuş... Yukarı ÇıkAşağı İn

queer
Kaplumbağa

Türkiye
1575 Mesaj
Gönderildi - 23/11/2004 :  00:30:57  queer adlı üyenin bilgilerini göster  queer adlı üyeye email gönder  queer adlı üyeye özel mesaj gönder  queer adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
sanırım biraz düşününce hemen ortaya çıkıveriyor bir isim:
deniz
hem son anda bir sürpriz olursa da kullanılabilir :) Yukarı ÇıkAşağı İn
Leventt
Kaplumbağa

Türkiye
510 Mesaj
Gönderildi - 23/11/2004 :  01:26:56  Leventt adlı üyenin bilgilerini göster  Leventt adlı üyeye email gönder  Leventt adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
bir gün kızım olursa önem sırasına göre üç seçenek var;
1- çiçek
2- eylül
3- yağmur Yukarı ÇıkAşağı İn
snake
mr.snakeskin

Brazil
1117 Mesaj
Gönderildi - 23/11/2004 :  23:59:05  snake adlı üyenin bilgilerini göster  snake adlı üyeye email gönder  snake adlı üyeye özel mesaj gönder  snake adlı üyenin web sitesini ziyaret et  snake adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
çiçek söylenmiş...

gündoğumu
ya da
günbatımı
benim seçeneklerim...

de ki olmadı
güneş
adıyla çaaralım... Yukarı ÇıkAşağı İn

pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 24/11/2004 :  06:51:28  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
alıntı:

babaxa,
Ocak ayı içerisinde benimde bir kızım olacak inşallah. İsim konusunda bende senin gibi muzdaribim. Şimdiye kadar internetten, sağdan-soldan binlerce isim buldum ama hiçbirisini benim tatlı küçük aşkıma yakıştıramadım! Bu gidişle isimsiz büyüyecek kerata

Tamam ozaman sende kızılderılıler gıb yaparsın.buyyunce bır basarısını beklersın ve isim almaya hak kazanır:)))istedıgnı secer:)
mesela ılkögretımı basarı ıle bıtırınce ona ıstedıgı bır isim secme hakkının varlıgından bahset..)))

hey yarabbım yaaaa.
yukarıdakı alfabetık lıstedekı buyuk harfle yazılanlar benım sectıklerım:))))
belırteyım.... Yukarı ÇıkAşağı İn

pegasus
Kaplumbağa

Türkiye
2296 Mesaj
Gönderildi - 24/11/2004 :  06:55:09  pegasus adlı üyenin bilgilerini göster  pegasus adlı üyeye email gönder  pegasus adlı üyeye özel mesaj gönder  pegasus adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Bu arada benımde yenı dogmus olan 125 lepıste balıgım için isim lazım.

hadi bakalım size ev ödevi.))))))
aybala hadı canım hadi...basla yazmaya:))) Yukarı ÇıkAşağı İn

aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 24/11/2004 :  09:23:05  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
1.lepistesus
2.lepistesus
3.lepistesus
....
125. lepistesus..:)

bu arada
babaxa, bebişe isim seçildi mi?

Yukarı ÇıkAşağı İn

ilo
Kaplum

Türkiye
94 Mesaj
Gönderildi - 24/11/2004 :  11:17:31  ilo adlı üyenin bilgilerini göster  ilo adlı üyeye email gönder  ilo adlı üyeye özel mesaj gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
babaxa'ı bilmem ama biz hala isimde karar veremedik. Sadece birtakım aday isimler var
Bengi/Bengisu
Alara
Suna
Azra
Yağmur
Sıla
Mina Yukarı ÇıkAşağı İn
aybala
Kaplumbağa

Türkiye
10390 Mesaj
Gönderildi - 24/11/2004 :  11:23:33  aybala adlı üyenin bilgilerini göster  aybala adlı üyeye email gönder  aybala adlı üyeye özel mesaj gönder  aybala adlı üyenin web sitesini ziyaret et  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
Tanıdığım tüm "Sıla" bebekler utancaç, uslu ve küçük bir hanımefendi gibi.
Alara da güzel
Minamız var :)

Yukarı ÇıkAşağı İn

snake
mr.snakeskin

Brazil
1117 Mesaj
Gönderildi - 28/11/2004 :  01:37:58  snake adlı üyenin bilgilerini göster  snake adlı üyeye email gönder  snake adlı üyeye özel mesaj gönder  snake adlı üyenin web sitesini ziyaret et  snake adlı üyeye ICQ mesajı gönder  Alıntı yaparak cevapla  Hızlı cevap
babaxa, karar verdin mi? Yukarı ÇıkAşağı İn
Konu 23 sayfa uzunluğunda:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23

Yeni konu  Cevap yaz  Hızlı Cevap  Yazıcı dostu
Git :

Yaşam Dersleri Forum

© yasamdersleri.com

FarisB anısına
Snitz Forums 2000